Před houževnatou Solnicí udržela Jaroměř těsný náskok

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

15. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 16.8.2020 od 17:00 - hřiště Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - SK Solnice 2:1 (1:0)

Branky: 14. Gorol R., 69. Kořínek J. - 64. Motl D.

FK Jaroměř:  Červenka - Valášek, Častvaj (88. Filip), Horák, Gorol, Michálek (C), Exnar Ma. (88. Toman), Exnar Mi. (76. Emlar L.), Čenovský (87. Emlar J.), Kořínek (93. Vach), Poděbradský

SK Solnice: Šeba - Lebeda, Brandejs (C) (87. Prokop), Ptáček, Jaroš (76. Nosek), Motl, Hovorka, Vodička, Valášek, Pavlíček, Černý


V předehrávaném 15. kole přišlo do Růžovky fandit více než 300 přiznivců. A Jaroměř je nezklamala. V desáté minutě zahrozil solnický Jaroš z kraje vápna, když jen těsně minul levou tyč. Ale už ve 13. minutě zprava naběhl Častvaj a nacentroval neobsazenému Gorolovi - 1:0. Ve 30. minutě vypálil zleva Kořínek, brankář Šebo byl ale pozorný. Vyrazil míč i Gorolovi ve 33. minutě po standartní situaci. Jeho zásluhou neskončila v solnické brance ani Kořínkova dorážka přihrávky od Čenovského, ani pozdější pokus Čenovského, pod jehož nohy se obětavě vrhl tři minuty před koncem.

Ve druhém poločase si víc zachytal domácí Červenka. Hned ve 47. minutě vykryl prostor u tyče před solnickým Valáškem. Přes několik nebezpečných akcí hostí mu ulehčovala práci jejich nepřesná muška při zakončení. V 61. minutě se díky Horákovi s Kořínkem chvíli potil Šeba. O tři minuty později se postavil Motl k trestnému kopu, zprava obstřelil zeď a srovnal na 1:1. V 69. minutě rozehrál Čenovský dopředu na Kořínka, který mezi neuspořádaně se vracející obranou vydupal cestičku a dopravil míč do brány hostí. Jaroměř opět vedla 2:1. V 75. minutě mohl stav zvrátit Motl, když mířil pod horní tyč, ale míč ji minul těsně nad. Do konce zápasu před bránou Solnice ještě dvakrát zahrozilo duo Čenovský-Kořínek, ale v podstatě se 15 minut už jen ošetřovalo, střídalo a kartovalo.

1.A FK Jaroměř - SK Solnice, 16.8.2020, foto: Vaclav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Sehráli jsme velmi těžké utkání se soupeřem, který zásadním způsobem obměnil kádr a svou sílu plně prokázal. Utkání mělo náboj až do poslední minuty, Tři bodů si cenime, dnes za nimi stojí spousta dřiny.

Pavel Potužník, trenér SK Solnice: Zápasu by více slušela remíza. Domácím jsme byli víc než vyrovnaným soupeřem. Paradoxně jsme inkasovali z brejku v době, kdy jsme vyrovnali a začali ovládat hřiště. Domácím gratuluji ke 3 bodům. Byli dnes šťastnějším týmem.

Rozhodčí: Podhajský, Koutník, Hofman

Delegát svazu: Krenčík

ŽK: 63. Poděbradský, 85. Čenovský, 90. Emlar - 43. Motl, 80. Hovorka

Diváků: 312

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.


Fotogalerie Eva Šebová zde


Zkrácený sestřih zápasu:



Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.