Letní pohár v Červeném Kostelci nadělil devět branek

LP mužů KFS KHK AGRO CS - 14.6.20 17:00 - Červený Kostelec

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 4:5 (3:3)

Branky: 11. Petrů David, 30. Petrů David, 34. Michálek Martin (Vlastní), 50. Hlava David - 23. Gorol Radek, 40. Emlar Jakub, 43. Michálek Martin (p.k.), 71. Gorol Radek, 74. Vach Jakub

TJ Červený Kostelec:  Středa - Fireš (30. Hundák), Bárta (C), Vejman, Hála (64. Štelzig), Prokop (62. Matějovic), Petrů, Barták, Poláček, Veseleňák, Tipelt, hráč na zkoušku Hlava David

FK Jaroměř: Mertlík - Filip, Poděbradský (62. Toman), Michálek (C), Valášek, Častvaj, (64. Hykš), Čenovský, Emlar L. (46. Horák), Exnar Mi. (81. Čekal), Emlar J. (64. Vach), Gorol (81. Orct)


Zatímco domácí borci nastoupili sebevědomě v nových dresech, Jaroměř stále trápí marodka. Do brány nominovala obránce Tomáše Mertlíka. Defenzivní váhání s držením míče na své půli se Jaroměři nevyplatilo. Už ve třetí minutě se ocitl sám před brankářem David Petrů. A i když v této chvíli ještě minul, v 11. minutě propasíroval míč mezi dvěma obránci a brankářem - 1:0. Poté Jaroměř nečekaně ožila. V 17. minutě ve skluzu minul Lukáš Emlar. Ve 23. minutě se k rohovému praporku postavil hráč s přesnou levačkou Radek Gorol a srovnal - 1:1. Leč ve 30. minutě zopakoval Petrů svůj trik sólového zjevení před brankářem a po zemi poslal míč za Mertlíkova záda - 2:1. Ke změně na 3:1 pak došlo nešťastnou souhrou událostí - po vhozeném autu domácích hlavičkoval do vlastní brány Martin Michálek. Ve 40. minutě zaváhal domácí brankář Středa a z rukou vypadlý míč dorazil do sítě Jakub Emlar - 3:2. O chvíli později ocenil rozhodčí zákrok domácího Prokopa na pronikajícího Exnara pokutovým kopem a kapitán Michálek odčinil předchozí selhání - proměnil na 3:3. Gól do šatny odvrátil v posledních sekundách Tomáš Mertlík.

muži A - Letní pohár AGRO CS, TJ Červený Kostelec - FKJ, 14.6.2020, foto: Václav Mlejnek Akce Miloše Exnara (v bílém), zakončená ve 41. minutě odpískanou penaltou proti domácím.

Druhý poločas se Červenokostelečtí kousli a úvodních dvacet minut patřilo především jim. Vrcholem byla 50. minuta, kdy z rohu skóroval David Hlava - 4:3. Jenže oč lépe domácí hráli, o to víc se lepila smůla na jejich kopačky. V 52. minutě se o branku pokusil Barták akrobatickým rozštěpem, trefil levou tyč a míč vyletěl ven. V 57. minutě se k míči dostal smolař Poláček, kterému střeleckou slávu odepřel Mertlík a opět tyč. V 71. minutě srovnal Gorol pravačkou k levé tyči - 4:4. V 74. minutě dovezl Čenovský míč na svých kopačkách až do vápna a nezmar Jakub Vach po třech obranných zakrocích domácích konečně míč protlačil za gólmanova záda - 4:5. Zbývajících dvacet minut (včetně dvouminutového nastavení) přineslo tři žluté karty, ale již žádný gól.

muži A - Letní pohár AGRO CS, TJ Červený Kostelec - FKJ, 14.6.2020, foto: Václav Mlejnek Šance domácích po rohovém kopu v 86. minutě.

trenér TJ Červený Kostelec: 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V samotném zápase jsme třikrát prohrávali, jednou dokonce o dva góly. Už jenom z tohoto pohledu je naše konečné vítězství velmi cenné a potřebné pro naše herní sebevědomí. Týmu zásadním způsobem pomohl v ofenzívě příchod Radka Gorola.

Rozhodčí: Franěk, Vítek, Svoboda

Diváků: 200

Žluté karty: 88. Hlava David - 62. Emlar Jakub, 87. Valášek Daniel 89. Hykš Josef

muži A - Letní pohár AGRO CS, TJ Červený Kostelec - FKJ, 14.6.2020, foto: Václav Mlejnek Souboj domácího Davida Hlavy, střeleckého krále krajského přeboru 2017, s Jiřím Poděbradským (v bílém), který v sezóně 2013/14 vybojoval s druholigovým FC Hradec Králové postup do nejvyšší fotbalové soutěže. Foto 3x: Václav Mlejnek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.