V derby Letního poháru AGRO CUP bral body soupeř

Letní pohár mužů KFS KHK AGRO CUP - 6.6.2020 17:00 - Růžovka

FK Jaroměř - SK Česká Skalice 1:2 (0:1)

Branky: 84. Michálek M. (p.k.) - 45. Panenka M., 58. Škoda M.

FK Jaroměř: Červenka - Horák (55. Filip), Poděbradský, Michálek (C), Valášek (82. Rind), Chalupa (62.Hykš), Exnar Mi. (70. Toman), Čenovský, Častvaj, Emlar L. (70. Vach), Emlar J. (70. Čekal)

SK Česká Skalice:  Jakl - Voráček (C), Holub (46. Diviš), Böhm, Škoda (62. Valeš), Hanel, Hánl (46. Novotný), Resler, Pácalt, Panenka M. (71. Rýdl), Pípek, hráč na zkoušku Erik Berger


Ve třetí minutě deštivého derby pálil českoskalický Škoda vedle levé tyče domácí brány. Od 22. minuty se ale dařilo více Jaroměři. Nejprve zaměstnal hostujícího brankáře Jakla Miloš Exnar, když poslal míč obloučkem nad hlavami hostující obrany. Ve 31. minutě se ocitl sám před brankářem Lukáš Emlar a o minutu později mířila přihrávka do vápna na jeho staršího bratra Jakuba. Dvě minuty před koncem hlavičkoval ještě Častvaj a dalšího kandidáta na gól vyslal po zemi Chalupa. Nicméně všechny domácí střely měly na Jaklovy pancéřované rukavice málo dynamitu. Když už vypadal poločas na plichtu, Lukáš Červenka vyběhl za přihrávkou Martina Škody, ale míč podběhl a Marek Panenka nezaváhal - 0:1.

muži A - Letní pohár AGRO CS, FKJ - SK Česká Skalice, 6.6.2020, foto: Václav Mlejnek Šance Lukáše Emlara v 31. minutě.

Začátek druhého poločasu vyšel lépe České Skalici. V 58. minutě odvracel Červenka útok u levé tyče, křižná přihrávka si ale našla Martina Škodu u odkryté pravé strany - 0:2. Po 65. minutě se hra vyrovnala. K nejnadějnějším domácím akcím patřila hlavička Chalupy z hranice malého vápna, kterou Jakl vyboxoval, nebo sólo Poděbradského v 73. minutě. Pěkný obranný zákrok předvedl v 78. minutě Červenka, který ve výskoku uzmul míč dvěma souběžně útočícím borcům. V 83. minutě rozhodčí Jiříček potrestal držení Čenovského za dres v pokutovém území a domácí kapitán Michálek penaltu proměnil - 1:2. V poslední minutě odehrál volný kop na bránu hostí Čenovský, žádný z domácích hráču na něj ale hlavičkou nedosáhl a stav se již nezměnil.

muži A - Letní pohár AGRO CS, FKJ - SK Česká Skalice, 6.6.2020, foto: Václav Mlejnek Gól do šatny ve 45. minutě.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Ani v dnešním utkání jsme nebyli, stejně jako minulý týden s Černilovem, horším týmem. Stále nám ale chybí kvalita ve finální fázi. I přes vytvářené šance nejsme v zakončení efektivní, a proto odcházíme ze zápasů zatim poraženi.

Jakub Zahradník, trenér SK Česká Skalice: Dnes jsme neodehráli dobré utkání. Místo, abychom využili mokrého trávníku a dávali míč rychle od nohy, tak jsme buď řešili akce individuálně, nebo nepřesně. Byli jsme pomalí, dlouho drželi míč a daleko od těžiště hry. Díky výborným zákrokům Aleše Jakla jsme tak silou vůle tento zápas nakonec dovedli do vítězného konce.

Rozhodčí: Jiříček, Vích, Soukup

Diváků: 222

Žluté karty: 62. Častvaj - 55. Berger

muži A - Letní pohár AGRO CS, FKJ - SK Česká Skalice, 6.6.2020, foto: Václav Mlejnek Držením za dres vykoledoval Martin Diviš penaltu. Foto 3x: Václav Mlejnek.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.