O dušičkovém víkendu tým A svým výkonem zarmoutil tribuny i trenéra

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

13. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 3.11.2019 od 14:00 h., stadion Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad 0:2 (0:1)

Branky: 0 - 41. Kazda, 52. Lánský

FK Jaroměř:  Miller - Valášek, Častvaj (74. Toman), Horák, Pácalt, Michálek (C), Grmela (84. Hanusík), Exnar Ma., Exnar Mi. (65.Emlar L.), Čenovský, Poděbradský

TJ Lázně Bělohrad:  Němeček - Kracík, Odvárko, Šorm (73. Balcar), Jezbera (70. Kluz), Loner, Kulhánek, Hrnčíř, Kazda (C), Lánský, Horáček (78. Rychecký Miroslav)


Jaroměř se do soupeře opřela, jako by byla ještě od minulé neděle v solnickém gólovém rauši. V šesté minutě centroval Čenovský na kopačku nabíhajícího Pácalta, ten minul z šesti metrů levou tyč. V deváté minutě dovezl Čenovský míč doprostřed brány, o chvíli později to zkusil z hranice vápna Poděbradský. Jenže první šanci zlikvidoval hostující brankář, druhou odkopl Lánský. Pak se hra vyrovnala. Další pokus měl Matěj Exnar až ve 37. minutě, jeho míč ale křižoval bránu v neškodné vzdálenosti. Ve 41. minutě předvedli hosté učebnicový rohový kop, který hlavičkou zakončil kapitán Kazda - 0:1. Vzápětí na druhé straně hlavičkoval i Miloš Exnar, míč usměrnil Matěj Exnar, hostující brankář Němeček se marně natahoval, balón ale opět minul tyč zvnějšku.

1.A FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad, 3.11.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas patřil už soupeři. V 52. minutě si dal sólovou jízdu z půlky hřiště Lánský, dva jaroměřské hráče oběhl, další dva, včetně brankáře, prostě prostřelil, a bylo to 0:2. V 67. minutě vypálil z dálky Horáček, naštěstí nepřesně. V 88. minutě dostal Lánský další skvělou přihrávku, míč poslal obloučkem nad Millera, a jen těsně minul pravou tyč.

Jaroměř měla během druhé půle nejméně pět dobrých šancí na korekci skóre. To by ale v bráně Lázní Bělohrad nesměl stát mičudový Magneto Matěj Němeček (ročník 2002) a vychytat nulu. Jaroměřským Wolverinům buď došlo adamantium, nebo se jim zasekly drápy, proti soupeři své evoluční schopnosti tentokrát nevytasili.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes se opakoval scénář z posledního domácí zápasu s Broumovem. Herně jsme byli lepším týmem, své šance jsme ale neproměnili a hosté byli naopak maximálně efektivní. Neumíme se vypořádat s poctivou defenzivou hostujících týmů a nadále si tak komplikujeme naši situaci.

Tomáš Marek, trenér TJ L. Bělohrad: Domácí začali náporem, který jsme přestáli. Postupně se hra vyrovnávala a nám se podařilo dát dvě branky. Vezeme tak cenné tři body z Jaroměře.

Rozhodčí: Jan Lukes, Karel Šiling, David Žerovnický

DS: -

ŽK: 34. Exnar Mi., 77. Horák - 29. Odvárko, 60. Šorm

Diváků: 115

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.



Zkrácený sestřih zápasu:



1.A SK Solnice - FK Jaroměř, 27.10.2019, foto: Václav Mlejnek Gól Jiřího Poděbradského v 58. minutě. Foto 2x: Václav Mlejnek

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.