Závěrečná desetiminutovka na otočení skóre nestačila

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

11. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 20.10.2019 od 15:30 h., Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 1:2 (0:0)

Branky: 80. Exnar Ma. - 51. Svoboda (p.k.), 77. Kotyza

FK Jaroměř:  Miller - Valášek, Častvaj, Horák, Pácalt, Michálek (C), Grmela (46. Exnar Mi.), Čenovský, Konrád (60. Exnar Ma.), Emlar, Poděbradský

TJ Slovan Broumov:   Drahorád - Gago O., Štejnar, Kotyza (C), Wilke, Šimon (55. Kindl), Spišák, Svoboda, Gago M., Michálek , Smrček (68. Pokorný Jiří)


Jaroměři se v prvních minutách podařilo dvakrát vystřelit na bránu hostí, první poločas ale patřil semknutému Broumovu a jeho kapitánu Kotyzovi. Ve 14. minutě trefil Kotyza břevno Jaroměře. Týž hráč přestřelil domácí bránu ve 39. minutě. Ve 45. minutě to k levé tyči zkusil hostující Šimon.

1.A FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov, 20.10.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Ve 47. minutě poslal Kotyza míč napříč pokutovým územím, a to pravděpodobně mimo dohmat Millera, naštěstí předsadil a těsně minul levou tyč. V asi nejsmolnější 50. minutě rozehrál domácí brankář přímo na kopačku nabíhajícího Šimona, ten přihrál z prvního doteku Kotyzovi a domácí kapitán Michálek zastavil nečekanou lavinu bílých dresů způsobem, po kterém mohla následovat jen penalta. Tu proměnil Svoboda. Paradoxně následovalo 25 minut broumovského útlumu, ve kterém téměř výhradně mířily jaroměřské míče na bránu hostí. V 53. minutě mířil Michálek k pravé tyči, v 57. minutě Konrád k levé tyči, v 63. minutě opět Michálek, tentokrát doprostřed brány. V 65. minutě odvrátil gólman Drahorád dvě střely zblízka za sebou, nejprve od Emlara, pak od Matěje Exnara. V 67. minutě se chytal za hlavu Čenovský, který vystihl chvíli, kdy měl brankář Broumova zakrytý výhled, jeho rána ale opět minula pravou tyč z vnější strany. V téže minutě se o gól pokusil ještě Častvaj a Poděbradský, jenže Drahorád všechny ataky ustál. Pak přišla světlá pětiminutovka hostí. V 74. minutě zazvonila Millerova levá tyč po střele Marka Gago. V 78. minutě přestřelil Kotyza sklouzávajícího Millera a zvýšil na 0:2. V 80. minutě korigoval stav na 1:2 Matěj Exnar křižnou střelou z hranice malého vápna. Ačkoliv poslední desetiminutovka překypovala emocemi, kartami i horečnou aktivitou, ke změně skóre už nedošlo.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Hosté poctivě bránili v bloku a vyráželi k nebezpečným brejkům. S touto jejich taktikou jsme si bohužel nedokázali poradit, a proto odcházíme z tohoto zápasu bez bodu.

Ondřej Zinke, trenér TJ Slovan Broumov: Utkání, ve kterém jsme nastřelili ještě 2x tyč, bylo vyrovnané, domácí měli také své šance. Jsme rádi, že se štěstí přiklonilo na naši stranu, a vezeme poprvé z venku tři body. Musím vyzdvihnout Honzu Kotyzu, který opakovaně podává velmi dobré výkony, a hlavně střílí důležité branky.

Rozhodčí: Šedivý, Svoboda, Nožka

DS: Pavel Holbik

ŽK: 72. Exnar Mi., 75. Horák, 84. Pácalt, 90. Emlar, 90. Michálek - 69. Gago M., 79. Kotyza

Diváků: 200

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.



Zkrácený sestřih zápasu:



Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.