V Trutnově prohrál technicky vyspělejší tým

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

8. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 29.9.2019 od 16:30 h., Trutnov, H.S.M.

MFK Trutnov B - FK Jaroměř 3:2 (1:1)

Branky: 9. Štěpánek, 68. Doubic, 79. Landa - 8. Konrád, 75. Čenovský

MFK Trutnov:  Dousek - Groer (C) (60. Doubic), Přívratský, Tobiáš, Macek, Štěpánek (88. Vomočil), Ficner, Kamitz, Kalhous, Landa, Dvořák (78. Kučera)

FK Jaroměř:  Miller - Michálek (C), Pácalt (84. Emlar), Valášek, Častvaj (72. Petráček), Čenovský, Poděbradský, Chalupa (90. Hanusík), Horák, Konrád (65. Grmela), Exnar Mi.

Fotbalová konfrontace s trutnovským "béčkem" vystavila dobré vysvědčení hostující Jaroměři jako týmu, svádět bodový neúspěch na individuální chyby by ale bylo příliš zjednodušující.

Po přímém kopu Čenovského v osmé minutě otevřel skóre hlavičkou Konrád a Jaroměř vedla 0:1. Jenže vedení hosté udrželi jen 95 vteřin. Valášek prohrál souboj s velmi důrazným Dvořákem, ten přihrál, a volný Štěpánek srovnal na 1:1 kopem doprostřed brány, když brankář Miller vykrýval prostor u tyče právě Dvořákovi. Ve 14. minutě po pravém křídle utekl Chalupa, ale jeho míč proletěl před bránou. V 18. minutě sehrála Jaroměř sérii přetažených centrů bez gólového efektu. Ve 23. minutě dostal přihrávku od Chalupy Častvaj, ale i jeho míč jen proletěl domácím brankovištěm. K levé tyči jaroměřské brány vyslal ve 25. minutě střelu Landa, a o chvíli později Kamitz. Také domácí brankář Dousek musel do přestávky zasahovat ještě dvakrát.

1.A MFK Trutnov - FK Jaroměř, 29.9.2019, foto: Václav Mlejnek Úvodní gól hlavou Petra Konráda (červený dres 14). Foto: Václav Mlejnek

Ve druhém poločase se Jaroměř víceméně dlouhodobě nastěhovala na polovinu Trutnova, gól ale vstřelil v 68. minutě domácí Doubic do prázdné brány po vyběhnutí brankáře za hranice vápna - 2:1. Miller se snažil odvrátit předcházející brejk, míč ale odhlavičkoval na kopačku domácího hráče. Tlak Jaroměře přesto pokračoval, v 75. minutě skóroval Čenovský - 2:2. Jenže poslední slovo měli domácí, když v 79. minutě překonal Millera Landa - 3:2.

Realizační tým MFK Trutnov: Dnešní vítězství jsme doslova utrpěli a bohužel musíme sportovně uznat, že je velmi šťastné. Hosté byli většinu zápasu lepší, nedokázali se však prosadit a nás tak stále drželi ve hře. Nám se utkání vůbec nepovedlo. Vázla rozehrávka, chyběla mezihra, nebyli jsme schopni udržet míč na polovině soupeře a většinu času jsme hráli bez zájmu. Jen díky na naše poměry nadprůměrné efektivitě a využití šancí jsme se nakonec mohli radovat z vydřených bodů.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Odehráli jsme velmi smolný zápas, když jsme nedokázali z naší místy až drtivé převahy vstřelit více gólů. Domácí vytěžili z minima maximum.

Rozhodčí: Junek, Kekelák, Vlachý

DS: Haleš

ŽK: 52. Štěpánek - 0

Diváků: 70

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.