Muži se vrátili z Velkého Poříčí bez bodů i bez vstřeleného gólu

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

5. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - sobota 7.9.2019 od 17:00 h., Velké Poříčí

TJ Velké Poříčí - FK Jaroměř 3:0 (1:0)

Branky: 33. Martínek, 78. Hlava D., 89. Hurdálek - 0

TJ Velké Poříčí: Bryksi - Závoďančík, Novotný, Hubka (C), Pařízek, Hurdálek, Martínek (82. Dobýval), Werner (80. Hanzl), Čtvrtečka (50. Lokvenc), Hlava D. (86. Gois), Punar

FK Jaroměř: Finke - Horák, Poděbradský, Pácalt, Valášek, Michálek (C), Častvaj, Grmela (74. Mertlík), Exnar Mi., Emlar L., Németh (46. Hanusík)


Popis zápasu podle FB soupeře: Náš tým se konečně dočkal první výhry v sezóně po dobrém výkonu všech hráčů. Do sestavy se vrátil po karetním trestu Jan Novotný, a tak jsme si mohli dovolit hrát vzadu pouze na tři obránce a vpředu na tři útočníky. Toto rozestavení dělalo soupeři problémy, kterých využila ve 33. minutě letní posila Tomáš Martínek, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. Ve druhém poločase nás hosté zatlačili na dobrých 15 minut k našemu vápnu. Gól se jim však díky dobré defenzívě a zákrokům gólmana Pavla Bryksiho dát nepodařilo. Otevřené hry hostů pak dokázal využít David Hlava, ktery si pohrál i s gólmanem a zvýšil v 78. minutě na 2:0. Tímto gólem se kluci uklidnili a zkušeně dohráli zbytek utkání. V závěru se ještě blýskl krásnou střelou za vápnem poříčský odchovanec Radim Hurdálek a uzavřel tak na konečných 3:0 pro naše borce. Velmi důležitá výhra a body do tabulky doufejme nabudí kluky do dalších utkání.

1.A FK Jaroměř - TJ Loko HK, 1.9.2019, foto: Václav Mlejnek Domácí brankář Finke uhájil nulu. Foto: Václav Mlejnek.

Josef Hurdálek, vedoucí týmu TJ Velké Poříčí: Domácí nastoupili k utkání s cílem získat první výhru.Získali převahu a dostali se do vedení. Nastřelili ještě břevno. Druhý pol. hosté více otevřeli hru. Byli to ale domácí,kteří zvýšili na 2:0 V závěru dali ještě třetí branku a další příležitosti nedali. Zasloužená výhra domácích

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: S výjimkou úvodu obou poločasů jsme byli horším týmem. Nedokázali jsme se vyrovnat s agresivitou a jednoduchostí domácích, kteří zvítězili naprosto zaslouženě.

Rozhodčí: Trejbal, Podhájský, Novotný

DS: Přibyl

ŽK: 49. Punar, 50. Čtvrtečka - 0

Diváků: 100

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.