O vítězi třetího přípravného utkání rozhodla neproměněná penalta hostů v poslední minutě

3. PU - Muži - 31.7.2019 18:00 Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - FK Chlumec n. C. 3:2 (2:1)

Branky: Čenovský 2x, Petráček - Jánský, Veselský

FK Jaroměř: Miller (33. Mertlík) - Hanusík (10. Toman), Michálek, Poděbradský, Valášek - Petráček (30. Emlar, 65. Horák), Grmela, Exnar Mi., Čenovský, Častvaj (3. Németh, 77. Konrád) - Exnar Ma.

FK Chlumec n. C.:  Němec - Prouza, Homoláč, V. Doležal, R. Doležal - Kosař, Jánský - Veselský, Žahourek, Hartman - M. Kučera, střídali: L. Heger, Feichtinger, Vopátek, Špás, Cholasta, Chlad.

Průběh zápasu očima soupeře (převzato z FB FK Chlumec n. C.): Na solidně připraveném trávníku v Jaroměři sehrál náš tým další přípravné utkání. V úvodu jsme byli lepší, ale okolo 25. min. jsme dvakrát zbytečně inkasovali z rychlých brejků. Chvíli před půlí dokázal snížit Kuba Veselský hlavou. Ve druhé půli se hrál vyrovnaný zápas, mladý a běhavý domácí tým nehrál vůbec špatně. Po velké hrubce v naší defenzivě se kopala penalta, ze které domácí zvýšili na 3:1. Poté jsme předvedli solidní rychlou kombinaci, na jejímž konci byl Petr Jánský a ten snížil na 3:2. V poslední minutě se kopala penalta po faulu na Kubu Hartmana, ale Honza Vopátek ji neproměnil, takže výhra zůstala domácím.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme odehráli fyzicky velmi náročné utkání. Prvních dvacet minut jsme tahali za kratší konec, ale postupem času se náš herní projev zlepšoval. Konečný výsledek nás samozřejmě těší, a je povzbuzující do zbytku letní přípravy. Chválím hráče za zaujetí a bojovnost.

Martin Firbacher, předseda FK Chlumec n. C.: Z naší strany neurovnané utkání, se spoustou zbytečných ztrát, které velmi solidně hrající domácí tým dokázal potrestat. Opět jsme měli v sestavě nové hráče, i ty, kteří se zapojili po dovolené, a ta nesehranost byla hodně znát. Věřím, že to do příštího týdne zvládneme vyladit.

Rozhodčí: Krejska, Bouz, Tokar

Diváků: 63

muži A - třetí PU, 31.7.2019, foto: Martin Firbachr Foto: Martin Firbacher.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.