Jaroměř postupuje z předkola poháru 2019/20

Předkolo poháru - Muži - 27.7.2019 10:15 hřiště Bílá Třemešná

TJ Sokol B. Třemešná - FK Jaroměř 3:4 (1:0)

Branky: 18. Hažer (p.k.), 49. Jákl M., 57. Žaba - 56. Čenovský (p.k.), 72. Exnar Ma., 84. Emlar L., 90. Čenovský

TJ Sokol Bílá Třemešná: Zlatník - Forman, Hažer (K), Macek (74. Vais), Zivr, Jákl J., Hendrych, Jákl M. (64. Krkonoška), Žaba (69. Polák), Otradovský, Kiss

FK Jaroměř: Miller - Valášek, Častvaj, Grmela, Mertlík, Konrád, Németh (61. Exnar Ma.), Michálek (K), Čenovský (76. Hanusík), Toman (69. Čekal), Emlar L.

Průběh zápasu pohledem soupeře (převzato z FB TJ B. Třemešná): V novém ročníku Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje jsme vypadli hned na začátku. Nad favorizovanou Jaroměří jsme vyhráli poločas 1:0 trefou Jana Hažera z pokutového kopu. Několikrát nás podržel gólman Lukáš Zlatník. Po pauze parádní ranou zvýšil na 2:0 Martin Jákl, pak hosté z penalty snížili, ale Dominik Žaba v 57. minutě upravil na 3:1, od té doby nás ale hosté zmáčkli. Nejprve lacino snížili, v 84. minutě vyrovnali a v 90. minutě otočili stav na konečných 3:4, utkání sledovala velmi pěkná návštěva a všem fanouškům děkujeme!

Luboš Křovák, trenér TJ B. Třemešná: Pohárový zápas jsme pojali jako ideální přípravu na start sezony a musím kluky za výkon pochválit. Loňskému účastníkovi krajského přeboru jsme na skvěle připraveném trávníku byli dlouho vyrovnaným soupeřem. Porážka gólem z poslední minuty mrzí, ale hosté vyhráli zaslouženě. V závěrečné půlhodině nám došly síly a náskok 2:0, posléze 3:1 jsme udržet nedokázali. Přejeme soupeři, aby v poháru došel co nejdále.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Velmi si cením mentální síly týmu, který se dokázal vypořádat s nepříznivým vývojem utkání, kdy jsme v jeho průběhu dvakrát prohrávali o dvě branky.

Rozhodčí: Žák, Žerovnický, Nývlt

Diváků: 63

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.