V utkání áčka s Kostelcem branka nepadla, a tak přišla na řadu penaltová loterie s neúspěšným koncem

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

16. kolo Votrok KP - středa 8.5.2019 od 17:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Kostelec n.O. 0:1P (0:0)  (PK: 6:7)

Branky: :( 

FK Jaroměř: Tomášek - Chalupa, Michálek (K), Mertlík, Valášek - Exnar Ma. (74. Konrád), Votrubec, Exnar Mi., Roubal - Čenovský, Emlar (65. Balcirák)

FK Kostelec nad Orlicí: Matoušek - Klapal, Jedlička, Šrámek, Kadavý - Cvejn J., Řehák (K) (38. Plocek L.), Cvejn D. (46. Ježek), Cvejn M. (77. Plocek) - Kollár (89. Forche), Vodička

 

První poločas byl na události chudý, i když v něm Jaroměř mohla rozhodnout celý zápas ve svůj prospěch. Ve 27. minutě Čenovský skluzem před vápnem přihrál Emlarovi, který se ocitl sám před brankářem, ale neobelstil ho. Ve 41. minutě chtěl prověřit domácí obranu Kollár, ale Michálek jeho střelu odklonil. Ve 44. minutě si po rohovém kopu vybral Čenovský opět Emlara, kterému přihrál takřka na brankovou čáru, ten však trefil horní tyč, od které se míč odrazil na rameno klečícího brankáře Matouška a od něj ven z brány.


KP TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř, 5.5.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.


Podobnou smůlu měl ve 49. minutě čerstvě vystřídaný kostelecký Ježek, který si tváří tvář Tomáškovi šlápl na míč a než chytil balanc, Chalupa mu míč vyšťouchl. V 62. minutě si naběhl Roubal k levému rohu malého vápna, Matoušek mu ale volný prostor vykryl. V 64. minutě kostelecký Kollár zdálky prostřelil obranu, Tomášek instinktivně vyrazil a než Cvejn doběhl na dorážku, Tomášek skočil po kmitajícím míči a zajistil ho tělem. V 85. minutě Vodička mířil těsně nad horní tyč domácí brány. Poslední pokus o tři body měl Kostelec z přímého kopu z hranice pokutového území, když kapitán Klapal trefil jen zeď.

Miloš Exnar, trenér domácích: K dnešnímu zápasu jsme přistoupili s maximální zodpovědností a výsledkem byla nula vzadu. V samotném utkání jsme si vytvořili více šancí, než soupeř. Penalty jsou vždy loterie.

Milan Petřík, trenér hostů: Utkání se nám dnes nepovedlo a s každou přibývající minutou většina hráčů bojovala spíš se sebou než se soupeřem a tak 2 body mají hořkou příchuť.

Rozhodčí: Krucký, Dujsík, Bačo

DS: Šob

ŽK: 67. Konrád

Diváků: 188

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.