Áčku se úvodní duel nevydařil a i přes vyloučení hostujícího hráče nedokázalo skórovat

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

18. kolo Votrok KP - neděle 24.3.2019 od 15:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FC Slavia HK  0:1 (0:1)

Branky: 25. Řezáč

FK Jaroměř: Linhart - Markarjanc (83. Emlar), Michálek (K), Valášek -Horák, Bano, Votrubec, Čenovský, Exnar Mi. (65. Balcirák) - Roubal (88. Pavlis), Exnar Ma.

FC Slavia HK: Moník - Erber (65. Chobotský), Šolc, Rolník (90. Klicnar), Fišera - Václavíček, Lán (K), Špaček, Havrda (82. Mottl) - Řezáč (88. Poláček), Linhart (90. Polanský)

Začátek zápasu mnoho podívané nepřinesl a na hřišti se odehrávala spíše bitva o střed pole. Hosté se ujali po chybě v rozehrávce domácích vedení. Tento gól domácí nakopl, ale ti nedokázali do konce poločasi vyrovnat, a to ani z největší šance Bana, který byl sám před brankářem.

KP FK Jaroměř - FC Slavia Hradec Králové, 24.3.2019, foto: Václav Mlejnek Brankář Slávie Hradec Králové Jan Moník uhájil v Jaroměři čisté konto.

Druhý poločas hosté pozorně bránili a domácí dobývali jejich obranný val. I přes vyloučení hostujícího hráče si Jaroměř žádný drtivý tlak a šance nevytvořila, a tak odešla z prvního jarního utkání doma bohužel poražena.

KP FK Jaroměř - FC Slavia Hradec Králové, 24.3.2019, foto: Václav Mlejnek Kaňkou na utkání byla červená karta hostujícímu Dominiku Fišerovi za faul zezadu bez míče na domácího Miloše Exnara. Foto 2x: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V dnešním zápase jsme narazili na velmi dobře organizovanou obranou hru hostí, kterou jsme překonávali jen velmi těžce. Hosté vytěžili z minima maximum. Nám nevycházela kombinace uprostřed hřiště a směrem dopředu jsme byli doslova bezzubí.

Milan Krempa, vedoucí mužstva Slavia HK: Do Jaroměře jsme jeli s cílem urvat nějaký bod, nakonec máme všechny. Utkání bylo fyzicky náročné, z naší strany takticky dobře zvládnuté, i když na nerovném terénu bylo složité kombinovat. Jsme rádi, že se nám podařilo potvrdit vítězství z minulého víkendu a chválíme celý tým za dobře odvedenou práci.

Rozhodčí: Vitvar, Štastný, Škoda

DS: Vancl

ŽK: 90. Votrubec - 37. Rolník, 58. Linhart, 80. Šolc

ČK: 65. Fišera

Diváků: 145

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.