Áčko si uřízlo v Javornici pořádnou ostudu a v poháru končí

1. kolo Poháru hejtmana KHK - středa 29.8.2018 od 18:00 - hřiště Javornice.

TJ Sokol Javornice - FK Jaroměř 4:0 (1:0)

Branky: 21. Nosek, 49. Kovaříček, 80. Kovaříček, 88. Kráčmer Jan

TJ Sokol Javornice: Hynek - Resl, Kasper P. (K), Suk, Koutský - Kráčmer Jakub (83. Harbich), Plíhal (79.Krunčík), Hovorka, Nosek, Kráčmer Jan - Krejčí (26.Dvořák (46. Kovaříček))

FK Jaroměř: Tomášek - Mertlík (65. Chalupa), Michálek (K) (15. Müller), Horák - Valášek, Votrubec (46. Holub), Böhm, Knap (46. Bano)  - Toman (68. Filip), Jirásek, Exnar

Velmi podrobný referát k zápasu najdete na webu TJ Sokol Javornice.

Tomáš Krunčík, trenér Javornice: Neumím posoudit dnešní sestavu soupeře a rozdíl, ve které nastupuje k mistrovským utkáním, to ale nemění nic na tom, že jsme dnes porazili Jaroměř, a to nám zkrátka nikdo nevezme. Soupeř nám po obdržené brance zle zatápěl a jen skvělé zákroky našeho brankáře zabránily vyrovnání stavu. Druhý poločas hosté tolik nekousali a nám se podařilo přidat další branky. Parádnímu zážitku opět přihlížely téměř tři stovky diváků a já musím konstatovat, že náhrada úterního tréninku nám vyšla na výbornou.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Věděli jsme, že v pohárovém utkání se soupeřem z I.B třídy nelze nic získat, dá se pouze ztratit. Postup do dalšího kola je povinnost. My jsme v Javornici zcela selhali, roli favorita vůbec nezvládli a odjíždime s ostudným debaklem.

Rozhodčí: Hlaváč, Stieber, Steklík

ŽK: 0 - 30. Müller

Diváků: 274

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.