Áčko nesehrálo vůbec špatný zápas, rozhodla však nepovedená 5ti minutovka ve 2. poločase a odjíždí z Náchoda s prázdnou

24. kolo VOTROK KP - hřiště Náchod - 5.5.2018 od 17:00.

FK Náchod - FK Jaroměř  2:0 (0:0)

Branky: 60. Hable, 65. Simon

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek (K), Heidler, Knap - Valášek (63. Bano), Čenovský, Kilevník Holub (82. Grmela), Müller (75. Jirásek) - Škoda

FK Náchod: Hladík - Moravec, Hable, Hlava, Pípek - Nejman D., Simon, Brich (45. Rorbach), Rojšl - Malý (K), Plšek (82. Schärfer)

Od začátku zápasu se hrálo vyrovnané utkání, kdy mírně aktivnějším týmem byla překvapivě Jaroměř. V 16. minutě přihrál Kilevník do vápna Škodovi, který chtěl vystřelit, ale byl faulovan, píšťalka sudího však zůstala bohužel němá. Ve 20. minutě měli první velkou šanci domácí, když Simon přihrál do běhu Plškovi, který běžel sám na hostujícího brankáře Ondráčka. Ten však proti němu všas vyběhl a jeho střelu chytil. Ve 40. minutě podnikla Jaroměř další výpad do obrany domácích, Valášek přihrál ze strany Kilevníkovi, který však v krkolomné pozici nedokázal pořádně zakončit. Ve 44. minutě měla obrovskou šanci ke skórování Jaroměř. Na roh Čenovského si naběhl Kilevník a nebezpečně hlavičkoval, vyražený míč pak nedokázal z velikého úhlu a v pádu usměrnit do prádné domácí sítě hostující Holub. 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a byli lepším týmem. Pozorná obrana Jaroměře je však nepouštěla do žádných vážnějších šancí. To však neplatilo v 65. minutě. Ondráček rozehrál rychle na Kilevníka, který však na míč nedosáhl a domácí podnikli rychlý brejk, na jehož konci byla gólová střela Hableho k tyči Ondráčkovi branky - 1:0. Domácí tento gól viditelně povzbudil a naroslta jim křídla. V 65. minutě to pak již bylo o dvě branky. Náchodští vypresovali míč na pravé straně jaroměřské obrany, ten se dostal před vápno k volnému Simonovi, a ten krásnou střelou skóroval - 2:0. V 74. minutě střílel prudce Müller, ale domácí branku minul. Domácí byli nebezpečnějším týmem, ale poslední velkou šanci si vypracovali až v 86. minutě, kdy střílel aktivní Simon pouze těsně vedle Ondráčkovi branky.

Jaroměř dnes nesehrála vůbec špatné utkání. Domácím byla hodinu hry více než vyrovnaným soupeřem a lespoň gól by si dnes zasloužila. To ji však nebylo přáno a domácí nakonec rozhodli v rychlém sledu o svém vítězství a potvrdili tak své výsostné postavení v soutěži.

Michal Malý, vedoucí mužstva FK Náchod: Přijel k nám velmi dobře připravený soupeř, který vycházel ze zajištěné obrany. V prvním poločase měli hosté o jednu šanci více, byli i lepší, ale ve druhém poločase jsme hosty do vyložené šance již nepustili a od 60. minuty jsme je začali přehrávat a vstřelili jsme dvě branky.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Sehráli jsme velmi dobrý první poločas, v tom druhém pak byli lepším týmem domácí. Dnešní zápas byl o prvním gólu, který však vstřelil bohužel pro nás Náchod.

Rozhodčí: Krucký, Fryš, Rychtár

DS: Židík

ŽK: 83. Rojšl - 72. Horák, 80. Knap

Diváků: 210

muži A FK Náchod - FK Jaroměř, 5.5.2018, foto: Michal Malý Foto: Michal Malý, fotogalerie k zápasu zde.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


 

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.