Áčko přehrálo Libčany herně i fyzicky, na body to však díky pokračující bídné koncovce nestačilo

21. kolo VOTROK KP - hřiště Libčany - 14.4.2018 od 17:00.

SK Libčany - FK Jaroměř 1:0 (1:0)

Branky: 40. Chromek

SK Libčany: Rolejček - Mařas, Černý (K), Rompotl, Blažej (90+2 Tošovský) - Libřický, Jiřík, Fenz (35. Hubička), Friedl - Mrázek (85. Mokrý), Chromek (88. Markarjanc)

FK Jaroměř: Ondráček - Müller (81. Mertlík), Michálek (K), Heidler, Horák - Častvaj (65. Valášek), Holub, Čenovský, Škoda (65. Exnar), Knap - Jirásek (46. Kilevník)

Jaroměř začala utkání na horké půdě v Libčanech nebojácně a od začátku byla lepším týmem. Ve 4. minutě si naběhl do velkého vápna Holub a po nahrávce Častvaje jen těsně minul domácí branku. Ve 29. minutě se řítil na Ondráčka domácí Mrázek, ale Heidler ho ukázkově odzbrojil. Ve 37. minutě střílel prudce Holub, domácí brankář Rolejček vyrazil míč pouze před sebe, ale před Jiráskem ukopla míč na poslední chvíli domácí obrana na roh. Teprve v posledních 10ti minutách prvního poločasu se dostali domácí trochu do hry, a to především díky standardním situacím. Z jedné takové situace pak padla i rozhodující a jediná branka dnešního zápasu. Ve 40. minutě zahrávali domácí roh. Ten hostující obrana zažehnala a odkopla ho na hranici velkého vápna, odkud střílel nepříliš prudkou střelou na zadní tyč domácí Chromek a jeho střela zapadla přesně k tyči Ondráčkovy branky - 1:0.

muži A K Libčany - FK Jaroměř, 14.4.2018, foto: Václav Mlejnek Úspěšný zákrok Michala Ondráčka. Foto: Jan Ruprich

Druhý poločas začal obrovskou a největší šancí Jaroměře. Ve 46. minutě šel do souboje s domácím brankářem hostující Knap, donutil ho míč vyrazit na malé vápno, kde byl úplně osamocený hostující Kilevník, ale z malého vápna nepochopitelně domácí branku minul. Ve 47. minutě vysunul Horák do brejku Škodu, který postupoval na domácího brankáře ze strany úplně sám, ale ten rovněž nedal. Poté se hra odehrávala spíše mezi vápny a bez větších šancí. V 77. minutě kopali domácí přísnou penaltu za faul Müllera na domácího útočníka a rozhodnout tak mohl Blažej, ale Ondráčkovu branku minul. V 85. minutě přihrál Valášek do běhu Exnarovi, jeho prudkou střelu však domáci Rompotl odvrátil na poslední chvíli roh.

Jaroměř dnes nebyla horším týmem a ozvláště většinu prvního poločasu domácí jasně přehrávala, dostala však gól defakto z ničeho. Druhý poločas začala dvěma jejími obrovskými šancemi, které však neproměnila, a tak odešla poražena nejtěsnějším možným rozdílem.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Prvních 35. minut jsme předváděli fotbal, kterým se chceme prezentovat. Domácí se dostali do hry díky standardním situacím. Nezbývá mi nic jiného než své hráče za dnešní výkon pochválit. Jen potřebuji, aby si už vzpoměli na to, jak střílet góly...

Rozhodčí: Bečvář, Hlaváč, Matula

ŽK: 72. Libřický - 60. Heidler, 68. Knap

Diváků: 150

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.