Muži vstoupili do jarní části těsnou prohrou v Kostelci nad Orlicí

18. kolo VOTROK KP - hřiště Kostlelec n. O. - 24.3.2018 od 15:00.

FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: 84. Hašek

FK Kostelec nad Orlicí: Ikizgül - Vodička, Krupka, Kaplan, Jedlička - Bartoš (69. Šrámek), Cvejn M., Řehák (69. Kvasnička), Říha, Cvejn J. (61. Kollár) - Hašek (88. Plocek L.)

FK Jaroměř: Ondráček - Müller (63. Horák), Michálek, Heidler - Valáček, Holub, Čenovský, Knap - Jirásek (84. Bano), Škoda (61. Častvaj), Petráček (81. Németh)

Jaroměř zajížděla po dvou odložených kolech na hřiště souseda v tabulce, který měl stejný počet bodů a podzimní vzájemný duel skončil bez branek. Očekávat se tak dal vyrovnaný duel, což se beze zbytku potvrdilo. Na hrbolatém a těžkém terénu se hrálo spíše mezi vápny a bez větších šancí. První obrovskou šanci měl v 17. minutě Jirásek, když přestřelil a vzápětí byl faulován a tento zákrok doslova volal po penaltě. Domácí hrozili především z dobře zahrávaných rohových kopů. Další střelu na domácí branku vyslal ve 40. minutě Petráček.

muži A FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř, 24.3.2018, foto: Václav Mlejnek
muži A FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř, 24.3.2018, foto: Václav Mlejnek

17. minuta a Milan Jirásek po kopu na branku soupeře klesá do velkého vápna.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první. Vyrovnaný duel bez větších šancí, který se odehrával pouze mezi vápny, když žádný tým nechtěl udělat chybu. Tu bohužel udělala Jaroměř v 84. minutě, když ztratila na polovině lacině míč, domácí podnikli rychlý brejk po levé straně, který zakončil pohotově domácí kanonýr Hašek. Jaroměř vrhla všechny své síly do útoku a snažila se vyrovnat. Obrovskou šanci na vyrovnání měl doslova v posledních sekundách jaroměřský Častvaj, ale z úrovně penalty ve vyložené šanci jen těsně minul a hned po této střele rozhodčí Trejbal ukončil zápas.

muži A FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř, 24.3.2018, foto: Václav Mlejnek V bílém střelec jediného gólu utkání Aleš Hašek.

Jaroměř nesehrála špatné utkání. Kvalitnímu týmu domácích byla více než vyrovnaným soupeřem. Druhý poločas byla herní převaha přece jen více na domácích kopačkách, a tak je jejich vítězství asi zasloužené. 

Realizační tým FK Kostelec: Věděli jsme, že se v utkání o druhé místo v tabulce utkáme s výborným soupeřem. Přiznám se, že jsem si nemyslel, že bude Jaroměř až tak dobrá, a ona byla. O to víc nás těší, že jsme dokázali zvítězit. Nechválím každý týden, ale dnes musím. Martin Jedlička hrál opravdu skvěle.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní utkání bylo o jednom gólu. Nakonec jej vstřelili domácí, kteří byli po prvním vyrovnaném poločase v tom druhém lepším týmem, a tak je jejich výhra zasloužená.

Rozhodčí: Trejbal, Rychtár, Bečvář

DS: Vancl

ŽK: 41. Říha, 85. Ikizgül - 52. Škoda, 77. Knap

Diváků: 111

muži A FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř, 24.3.2018, foto: Václav Mlejnek Střela na bránu domácích v podání Martina Knapa.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

muži A FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř, 24.3.2018, foto: Václav Mlejnek Foto 4x: Václav Mlejnek

Galerie Petra Reichla zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.