Prohra áčka s divizní rezervou Pardubic

3. PÚ - hřiště UMT Ohrazenice Pardubice - 3.2.2018 od 16:30.

FK Pardubice ,,B" - FK Jaroměř 3:0 (2:0)

Branky: 9. Jirka, 21. Koblížek, 64. Jirásek

FK Pardubice ,,B": Šmíd - Spěvák, Řehák, O. Koblížek, Zelenka - Kudrna, Zelinka - Bydžovský, Jirka, Nikodém - Barbarič

Střídali: Jirásek, Rek, Outrata

FK Jaroměř: Ondráček - Heidler, Michálek, Holub - Valášek (60. Németh), Panenka (46. Čenovský), Horák (40. Müller), Knap - Németh (46. Jirásek), Kilevník, Častvaj

Chyběli: Škoda, Bano, Petráček, Ponikelský

Úvod zápasu patřil Jaroměři, která byla aktivnější. Paradoxně se domácí ujali vedení po rychlé akci ze strany. Opařená Jaroměř inkasovala za chvíli znovu, když se po rohu trefil krásně a nechytatelně hlavou na zadní tyč domácí hráč. Do konce poločasu se pak hrál vyrovnaný fotbal, ovšem bez vážnějších šancí před oběma vápny, s vyjímkou chycené penalty Ondráčkem ve 41. minutě, který tak napravil svou hrubou chybu v rozehrávce, která penaltě předcházela.

Druhý poločas převzala taktovku hry Jaroměř a byla lepším týmem, ovšem nedokázala se prosadit gólově, a tak domácí z ojedinělého brejku zvýšili na 3:0. Jaroměř se snažila vstřelit alespoň čestný gól až do závěrečných vteřin zápasu, ale nepodařilo se jí to. I přes relativně vysokou prohru sehrála s divizní rezervou druholigových Pardubic vyrovnané a herně povedené utkání.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Herně jsme dnešní zápas zvládli velmi dobře a byli jsme v tomto směru Pardubicím více než vyrovnaným soupeřem. Největším prostorem pro naše zlepšení je finální fáze.

Rozhodčí: M. Schmeister, Klír, Školout

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.