Áčko vybojovalo na rychnovské umělce 3 body a završilo tak velmi povedený víkend jaroměřských družstev !

14. kolo VOTROK KP - UMT Rychnov - 12.11.2017 od 14:00.

FC Spartak Rychnov - FK Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: 76.. Kilevník

FC Spartak Rychnov: Vrána – Pups (78. Stieber F.), Brandejs, Bárnet (K), Steiber O. - Nosek, Pohl, Mňuk, Zajíček - Jedlinský J. (67. Kráčmer), Počtýnský.

FK Jaroměř: Ondráček - Müller, Michálek (K), Heidler, Knap - Valášek (46. Petráček), Holub, Čenovský, Častvaj (84. Horák)  - Kilevník, Škoda (75. Vondrouš)

Zápas se hrál na zreknstruované umělé trávě v Rychnově, která je však menších rozměrů, a tak se dal čekat boj o každý metr hřiště. Od úvodního hvizdu byla aktivnější Jaroměř a dobře kombinovala. Hned ve 3. minutě měl dobrou šanci Kilevník, ale míč netrefil dobře. V 8. minutě chyboval v rozehrávce Heidler, ale domácí útok zažehnal vyběhnutím Ondráček. V 17. minutě měli největší šanci domácí, když centr Počtýnského z pravé strany neuklidil do úplně prázdné branky domácí Jedlinský. Jaroměř dále více držela míč a trpělivě kombinovala. Ve 30. minutě trefil překvapivou střelou boční tyč hostující Škoda.

Domácí vstoupili do druhého poločasu o poznání aktivněji a bojovalo se o střed hřiště. V 55. minutě přihrál Holub na Škodu, který přehazoval domácího brankáře, toho ale na brankové čáře nahradil Brandejs. V 58. minutě střílel nebezpečně z pravé strany domácí Nosek, ale Ondráček se nenechal překvapit. V 62. minutě vymotal domácí obranu Kilevník, přihrál pod sebe na Škodu, ale jeho střela šla hodně vysoko nad domácí branku. V 76. minutě vstřelila Jaroměř kýženou branku. Špatný odkop domácího brankáře se odrazil ke Kilevníkovi, který se trefil bombou přesně o tyč - 0:1. Domácí vrhli všechny síly do útoku a zlobili dlouhými auty, kdy po jednom z nich a hlavičce Bárneta čaroval Ondráček a jeho hlavičku dokázal vyrazit na roh. Domácí se snažili o vyrovnání, ale naráželi na pevnou jaroměřskou obranu., která jim žádnou vyloženou šanci nedovolila. Jaroměř navíc chodila v této fázi zápasu do nebezpečných brejků a mohla své vedení pojistit. V 85. minutě utekl na pravé straně Müller, nacentroval, ale Vondrouš na jeho centr jen těsně nedosáhl. V 89. minutě po centru Horáka z pravé strany nedokázal uklidit míč do domácí sítě v dobré šanci Kilevník.

Jaroměř sehrála velmi dobrý první poločas, kdy byla kombinačně lepší, ale nedokázala skórovat. Druhý poločas již nabídl spíše bitvu o každý metr hřiště, kterou vyhrála Jaroměř jedinou vstřelenou brankou a odváží si tak příjemné 3. body z rychnovské umělky. Velmi dobře odřídila zápas i trojice rozhodčích. 

Jan Čermák, trenér domácích: Divácky zajímavé vzrušivé utkání – odehrané ve vysokém tempu a důrazu. My jsme předvedli náš standartní podzimní scénář. Snažíme se o tvoření, neproměníme šance a jeden gól inkasujeme. Normálně bych konstatoval, že jsem s výkonem spokojen, ale bohužel ta impotence je děsivá. Páteční soustředění pod Rychnovským Kaštanem a s Kněžnou, včetně vitamínových doplňků přineslo určitý náznak zlepšení, ale musíme být ještě důslednější…. Gratuluji kvalitnímu soupeři a chválím sudí za výkon.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V zápase plném tvrdých osobních soubojů jsme odehráli herně lepší první poločas, než ten druhý. S přibývajícími minutami bylo jasné, že tři body získá mužstvo, které vstřelí úvodní gól. Chválím celý tým za bojovnost a touhu prát se o výsledek celých devadesát minut.

Rozhodčí: Podhajský, Fryš, Rychtár

DS: Slavíček

ŽK: 24. Mňuk, 64. Brandejs L.

Diváků: 100

KP FC Spartak Rychnov - FK Jaroměř, 12.11.2017, foto: P. Reichl Foto: P. Reichl. Galerie p. Reichla k zápasu zde (fotbalfoto.cz).

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.