Poctivý výkon a produktivita přinesly zasloužené vítězství v Hořicích

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

8. kolo VOTROK KP - hřiště Hořice - 1.10.2017 od 16:30.

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř 1:4 (0:2)

Branky: 67. Melaga – 39. Kilevník, 42. Častvaj, 75. Petráček, 82. Jirásek

Sestava TJ Jiskra Hořice: Žižka - Tomáš (46. Vávra), Melaga, Šeda, Pour - Kuneš P. (71. Šlambera), Rozsévač (K), Palm P. (75. Kněžourek), Kočí (46. Kuneš J.) - Rubeš, Melichar

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Holub, Heidler, Ponikelský – Častvaj (60. Knap), Čenovský (K) (84. Bano), Valášek (84. Michálek), Petráček (76. Jirásek) - Škoda, Kilevník (65. Vondrouš)

Úvodní minuty přinesly opatrný fotbal z obou stran, hrálo se hlavně mezi vápny. První šance přišla po samostatné akci Škody, který se ve 20. minutě řítil sám na gólmana Žižku, ale jeho zakončení postrádalo důraz. O chvíli později Jaroměř zakombinovala na hranici velkého vápna, střela Kilevníka ovšem skončila na rukavicích domácího brankáře. Podobně se vedlo i Škodovi, jehož střela po přiťuknutí Valáška mířila vysoko nad. Ve 39. minutě se ale Jaroměř už dočkala. Petráček přetlačil domácího obránce, míč se dostal ke Kilevníkovi, který prokázal uvnitř velkého vápna obrovskou zkušenost - 0:1. Ještě do poločasu se radovala Jaroměř znovu. Ve 42. minutě Petráček odcentroval z brankové čáry a po zmatku v hořické defenzivě propálil Častvaj vše - 0:2.

Po změně stran se hrálo dlouhou dobu pouze na branku domácích a gól visel doslova na vlásku. Proti byl však domácí gólman Žižka, který předvedl několik bravurních zákroků. Paradoxně pak udeřilo na straně druhé. Z ojedinělé standardky se radovali domácí, autorem branky byl Melaga - 1:2. Jaroměř se však velmi rychle z obdrženého gólu otřepala a po dvou akcích jako přes kopírák domácím definitivně odskočila. Nejprve se trefil v 75. min. Petráček1:3 a prakticky ze stejného místa pak v 82. min. i Jirásek1:4.

Jaroměř dnes hrála od začátku velmi pozorně a dobře bránila. Po úvodní půlhodině oťukávání začala být lepším týmem a před pauzou 2x udeřila. Druhý poločas se již odehrál v její režii a od vyššího skóre zachránil domácí jejich brankář Žižka.

Josef Vydra, vedoucí TJ Jiskra Hořice: Jasně nejlepší soupeř na jakého jsme dosud narazili. Zaostávali jsme v rychlosti, nasazení i důrazu. Naším nejlepším hráčem byl jednoznačně brankář Žižka, který nás zachránil od mnohem potupnější porážky. Velká škola pro především mladé hráče. Jaroměři gratuluje jak k výkonu tak k zasloužené výhře. Pochvala i pro rozhodčí.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Klíčem k dnešním třem bodům byla zejména velmi dobře organizovaná defenzivní činnost celého mužstva. Hodně nám pomohly vstřelené branky v závěru I. půle. Zápas se definitivně zlomil třetím gólem. Dnešní vítězství celý tým věnuje předsedovi klubu Jiřímu Lebedinskému a přeje mu úspěšnou rekonvalescenci.

Rozhodčí: Filip, Hlaváč, Odvárko

DS: -

ŽK: 27. Rubeš, 54. Šeda, 69. Melaga, 80. Vávra – 35. Horák, 48. Ponikelský, 79. Škoda

Diváků: 270

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu (autor Jiskra Hořice):


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.