Povedený vstup áčka do nové sezóny !

1. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 13.8.2017 od 17:00.

FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad 3:0 (0:0)

Branky: 58. Michálek (p.k.), 71. Bano, 90+2 Častvaj

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Müller, Michálek (K), Heidler, Knap - Petráček (68. Častvaj), Čenovský (88. Ponikelský), Bano (83. Horák), Valášek (63. Holub), Kilevník - Vondrouš (64. Jirásek)

TJ Lázně Bělohrad: Gall - Šrám, Wagenknecht, Malý, Kazda (K) - Rejman (83. Šorm M.), Mindl (78. Truneček), Topič, Šorm R. (78. Holomba) - Loner, Odvárko (83. Michálek)

Jaroměř začala 1. kolo VOTROK Krajského přeboru pěkně zostra a hned ve 4. minutě měla velikou šanci, ale Kilevník nedokázal přehodit vyběhnutého gólmana Galla. V 16. minutě se připoměli hosté, když Loner trefil břevno domácí branky. Od této chvíle se hra vyrovnala a hrálo se bez šancí, v tempu, spíše mezi vápny. Ve 44. minutě mohla jít Jaroměř do vedení. Trestný kop Čenovského nedokázal v obrovské šanci nasměřovat do hostující sítě  ńa zadní tyči Kilevník.

 

1. kolo KP FKJ - Lázně Bělohrad 13.8.2017, foto: Václav Mlejnek Neproměněná šance Filipa Vondrouše na počátku druhého poločasu.

Jaroměř vstoupila do druhého poločasu jako uragán. Hned v prvních dvou minutách měla dvě 100% šance. Ve 46. minutě přihrál Bano na Valáška, který postupoval ze strany úplně sám, ale Gall ho vychytal. Ve 47. minutě měl 100% šanci po rohu Vondrouš, ale nedokázal skórovat. Ve 49. minutě postupoval na hostující branku úplně sám Bano, ale Gall byl opět na místě. V 52. minutě se ze strany prosadil Petráček a střílel na zadní tyč jen těsně vedle. V 57. minutě přišel faul na Vondrouše a kopala se penalta, tu s přehledem proměnil domácí Michálek - 1:0. V 66. minutě postupoval úplně sám na hostující branku Bano, ale opět ztroskotal na hostujícím gólmanovi. V 70. minutě zahrával Bano trestný kop 5 metrů za vápnem a trefil se parádně do ,,víka" - 2:0. V 86. minutě postupoval úplně sám na hostující branku Kilevník, ale akci překombinoval a nedal. V 89. minutě měl velikou šanci Jirásek, ale rovněž nedal. V nastavení v 92. minutě se po rohu prosadil svým důrazem ve vápně Častvaj a stanovil konečné skóre na 3:0.

Jaroměř sehrála nervózní první poločas, kdy její hra postrádala přesnost. Druhý poločas se však odehrával pouze v její režii. Výsledek mohl být daleko vyšší, ale neproměnila řadu šancí a z tohoto pohledu je její vítězství naprosto zasloužené.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: S přibývajícími minutami jsme stupňovali svůj tlak, s kterým přicházely postupně i šance. Zápas jsme chtěli zvládnout herně a hlavně výsledkově, což se beze zbytku podařilo.

Olda Velich, trenér hostů: V prvním poločase jsme byli kvalitnímu domácímu celku více než vyrovnaným soupeřem. Škoda, že jsme neproměnili 2 velké příležitosti. Začátek druhé půli jsme zaspali a domácí si vytvořili několik šancí, které jsme přečkali. Utkání se nakonec zlomilo ve prospěch domácích s prvním gólem, který vstřelili z penalty.

Rozhodčí: Beránek, Žerovnický, Mlynář

DS: Wolf

ŽK: 27. Heidler, 62. Müller, 68. Michálek, 87. Knap - 19. Malý, 23. Šorm, 57. Rejman, 58. Loner

ČK: 87. Müller (po 2 ŽK)

Diváků: 180

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


1. kolo KP FKJ - Lázně Bělohrad 13.8.2017, foto: Václav Mlejnek Martin Kilevník převzal před zápasem malý dárek k životnímu jubileu. Foto 2x: Václav Mlejnek.


Zkrácený sestřih zápasu:


Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.