Velmi dobrý výkon a cenné vítězství áčka nad divizním Trutnovem!

3. přípravné utkání - hřiště H. ST. Město - 26.7.2017 od 18:00.

MFK Trutnov - FK Jaroměř 1:3 (1:1)

Branky: 10. Matějka P. - 37. Vondrouš, 50. Častvaj, 85. Petráček

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Horák (65. Vencl), Müller, Heidler, Knap (80. Valášek) - Častvaj, Čenovský, Bano, Valášek (46. Petráček), Kilevník (65. Németh) - Vondrouš (60. Jirásek)

Jaroměř začala utkání velmi dobře a v úvodních 10ti minutách byla jednoznačně lepším týmem. Domácí však v 10. minutě zahrávali roh a důraz Pavla Matějky znamenal jejich vedení - 1:0. Jaroměř po gólu přestala hrát a domácí byli lepším týmem. Od 30. minuty se však hra opět vyrovnala. Ve 37. minutě přišlo zasloužené vyrovnání, kdy do prázdné branky dorazil odraženou střelu nikým nekrytý Vondrouš a vyrovnal - 1:1.

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř opět výborně a aktivně a byla odměněna. V 50. minutě zahrával trestný kop Kilevník, který trefil krásnou střelou tyč a do prázdné branky následně dorazil Častvaj - 1:2. Domácí byli zaskočení vývojem zápasu s dlouho se nemohli dostat do trvalého tlaku. Ten nastal až ke konci zápasu, ale žádnou vyloženou šanci si přes obětavou a pozornou obranu Jaroměře nedokázali vypracovat. Hosté naopak hrozili velmi nebezpečnými protiútoky, ze kterého v 85. minutě definitivně rozhodl Petráček - 1:3

Jaroměř dnes podala velmi obětavý a týmový výkon, který ji přinesl zasloužené a cenné vítězství.

IMG 20170726 184825Poločasová přestávka hráčů FK Jaroměř. 

Z různých důvodů dnes chyběli: Holub, Ponikelský, Rejchrt, Michálek, Böhm

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešního vítězství si velmi ceníme. Trutnov je tým, proti kterému se nám dlouhodobě výsledkově, ani herně nedaří. Základem úspěchu byla vysoká obětavost všech hráčů a poctivý týmový výkon.

Rozhodčí: Nývlt, Šiling, Tandler

Diváků: 55

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.