Smolná prohra Áčka gólem z 90. minuty

20. kolo VOTROK KP - hřiště Červený Kostelec - 9.4.2017 od 16:30

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: 90. Barták

TJ Červený Kostelec: Kobos-K - Bárta, Škoda, Havlíček, Hála - Barták, Petrů, Poláček (85. Liška), Štelzig (29. Martínek), Srkal - Koval

FK Jaroměř: Ondráček - Ponikelský, Holub, Michálek-K, Horák (59. Knap) - Heidler, Kilevník, Čenovský, Bano (74. Valášek), Korenčík (46. Vondrouš) - Petráček (83. Vladeka)

 

Ze začátku utkání měli míč na kopačkách domácí. V 7. minutě se blýskl Ondráček zákrokem, když se Jaroměři nedařilo získat míč v soubojích ve vápně. Při nedorozumění červenokosteleckých v 9. minutě využil šanci Čenovský, který bohužel nahrál do brejku Petráčkovi do ofsajdu. V 11. minutě se u jaroměřské branky dostal ke střele Srkal. Ondráček střelu neudržel, ale následnou dorážku vyrazil do bezpečí. V 29. minutě na druhé straně hřiště zahrával roh Korenčík, který svým dobrým centrem našel hlavu nabíhajícího Holuba. Jeho prudká hlavička skončila vedle brankové spojnice. Od 30. minuty do konce poločasu probíhal nátlak Jaroměře, který ovšem skončil bez branky.

 

Do druhého poločasu vstoupil Červený Kostelec odvážněji a víceméně měl balón na kopačkách. V 50. minutě po hlavičkou prodlouženém rohovém kopu zakončoval volejem z první osamocený Havlíček. Jeho dělovka skončila nad břevnem. Po třech minutách proběhlo několik zakončení na jaroměřskou branku. Všechny pokusy o skórování byly zablokovány. (např. Propad Horáka v souboji o míč se Srkalem zachránil stoper Holub, který střelu odrazil hlavou pryč.) V 60. minutě se rozezněla tyč Ondráčkovy branky, po které následovala série rohových kopů soupeře. V 71. minutě měla šanci Jaroměř. Po faulu u středového kruhu následoval přímý kop, zahrávaný Havlíčkem. Holub jeho centr odhlavičkoval na Čenovského, který po úprku nahrál k vápnu Petráčkovi, který ale ve slibné situaci na podmáčeném hřišti podklouzl. 82. minuta a opět naše velká šance. Po ose Kilevník-Valášek-Petráček se k zakončení dostal poslední zmiňovaný. Hlavou nešťastně zakončil nad branku. Od 86. minuty hrál Č. Kostelec o deseti - druhá žlutá karta Kovala po faulu na půlce hřiště. Čenovský nacentroval míč do přehuštěného vápna, kde byl faulovaný Vondrouš, který zraněný opustil hřiště. Na samotném konci utkání přišel nešťastný verdikt pro Jaroměř. V proíhající 90. minutě se po centru dostal míč k nehlídanému Bartákovi, ten se hlavou nemýlil a zakončil pod břevno - 1:0.

muži A - Červený Kostelec - FK Jaroměř, 9.4.2017, foto: Václav Mlejnek Gól v poslední minutě. Foto: Václav Mlejnek

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Byli jsme velmi blízko prvním jarním bodům, inkasovali jsme až v samotném závěru. Objektivně je však nutno přiznat, že domácí byli v zápase lepším týmem. My jsme se prezentovali bojovností, ale selhávali jsme ve finální fázi.

Josef Macek, vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: Z obou stran velmi bojovné utkání, z několika šancí na obou stranách se v závěru zápasu trefil šťastně Barták a 3 body zůstaly doma. Jaroměř se představila v dobrém světle a myslím, že v tabulce rozhodně patří na vyšší příčky.

Rozhodčí: Otava, Hron, Medlík

ŽK: 77. Havlíček, 81. Koval, 87. Koval - 77. Kilevník, 81. Knap, 81. Ondráček

ČK: 87. Koval

Diváků: 345

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.