Značně oslabené a omlazené áčko neudrželo nadějné poločasové vedení a ve Vysoké prohrálo

14. kolo VOTROK KP - hřiště Vysoká - 12.11.2016 - od 14:00.

FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř 3:1 (0:1)

Branky: 48. Růžička, 56. Haken, 76. Podlipný - 34. Petráček

FK Vysoká n./L.: Pavliš - Píša (K), Ptáček, Prorok, Kafka - Růžička, Haken, Jelínek, Podlipný (87. Hušek), Škvrňák (82. Strachota) - Bělka (75. Pražák)

FK Jaroměř: Ondráček - Valášek, Rejchrt (67. Vladeka), Horák - Müller - Klouček, Bano, Čenovský (K), Častvaj - Korenčík (82. Jaška), Petráček (76. Balcirák)

Áčko cestovalo k poslednímu utkání do Vysoké značně oslabeno o několik hráčů. K dlouhodobě zraněným (Kilevník, Knap) dnes chyběli z různých důvodů i další hráči kádru (Holub, Michálek, Böhm, Svoboda, Ruprich). V základní sestavě tak museli nastoupit hned 4 dorostenci. Domácí hráči byli od začátku aktivnější a vytvářeli si šance. V 6. minutě chybovala obrana Jaroměře, ale Škvrňák ve veliké šanci minul branku. V 8. minutě hlavičkoval nebezpečně Podlipný, ale Ondráček ho vychytal. Ve 23. minutě vystřelil prudce domácí kanonýr Bělka, ale Ondráček byl opět na místě. Ve 28. minutě centroval z pravé strany Ptáček, ale Bělka mířil vedle. Ve 34. minutě pak udeřilo z ničehonic na druhé straně. Korenčík vysunul do brejku Petráčka, ten vypíchl těsně před Ptáčkem a nadvakrát skóroval - 0:1. Domácími tento fakt hodně zatřásl a dlouho se nemohli dostat na dostřel jaroměřské branky. Ve 41. minutě vystřeilil prudce domácí Haken, ale Ondráček vytáhl extra zákrok. Z následného rohu pak Rejchrt vykopl z míč směřující od Ptáčka do prázdné branky nad.

Co domácí spálili v poločase prvním, to si nechali na úvod toho druhého. Ve 48. minutě přihrál Haken ideálně na Růžičku, který na zadní tyč Ondráčkovy vyrovnal - 1:1. V 56. minutě pak bylo ještě hůř. Nejlepší hráč domácích Haken prošel středem hřiště, narazil si se Škvrňákem a skóroval - 2:1. Domácí po tomto gólu trochu polevili a otevírala se i okénka v jejich obraně. Jaroměřští mladíci však kazili příliš mnoho jednoduchých přihrávek a tím se sami připravovali o nadějné příležitosti. V 76. minutě pak zahrávali domácí rohový kop, odražený míč se dostal k Podlipnému a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 3:1. Do konce zápasu se již nic vážnějšího před oběma brankami neudálo, a tak si domácí připsali zasloužené vítězství.

Jaroměř byla od začátku pod tlakem a přežila veliké šance domácích. Ke konci poločasu nečekaně udeřila a šla do vedení. Domácím vyšel vstup do 2. poločasu, kdy během 8. minut otočili skóre ve svůj prospěch a zaslouženě tak zvítězili.

Miroslav Píša st., vedoucí domácích: Dobrá forma z minulého týdne nám vydržela i do dnešní soboty. Mladá Jaroměř, i přes naší velkou převahu a množství šancí, vyhrála první poločas. Zkušenost a chytrost hráčů Vysoké v poločase druhém obrátila skoré a rozhodla o výhře. Tak máme dostatečný bodový polštář pro klidnou zimní přípravu na jarní část soutěže.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: První poločas jsme se ujali proti kvalitnímu týmu domácích vedení po jednom z mála našich brejků. Ve 2. poločase domácí přidali a hned v úvodu otočili skóre ve svůj prospěch. Jejich vítězství je zasloužené.

Rozhodčí: Trejbal, Bačo, Koutník

DS: Vancl

ŽK: 54. Ptáček

Diváků: 87

KP muži A FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř, 12.11.2016, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.