Áčko zabojovalo, vedení sice neudrželo, ale i přesto si veze z Jičína zasloužené 2 body!

10. kolo VOTROK KP - hřiště Jičín - 15.10.2016 - od 13:30.

SK Jičín - FK Jaroměř 1:2P (0:1)

Branky: 85. Nálevka - 31. Korenčík

Rozhodující penalta: Holub

SK Jičín: Puš - Materna, Macháček, Řeháček, Míka - Ulvr (K), Kocourek, Veg, Klaban (80. Horáček) - Miler, Kraus (69. Nálevka)

FK Jaroměř: Ondráček - Valášek, Holub (K), Knap - Müller - Klouček (80. Vladeka), Michálek, Bano (86. Böhm), Petráček (69. Horák) - Čenovský, Korenčík

Jaroměř vstoupila do zápasu velmi aktivně a hned v úvodu si vypracovala sérii 3 rohů, které ale nevyužila. Ve 4. minutě se dostal do veliké šance Čenovský, ale trefil pouze nohy domácího brankáře Puše. Jaroměř byla i dále lepším týmem a měla více ze hry. Ve 14. minutě střílel těsně vedle domácí branky Korenčík. V 15. minutě přihrával Klouček pod sebe na Petráčka, ale ten ve veliké šance netrefil dobře míč. V 18. minutě mohla mít Jaroměř obrovskou šanci, ale Puš ji včasným vyběhnutím pod nohy Čenovského zmařil. Po tomto dobrém úvodu upadla hra do průměru a odehrávala se spíše mezi vápny. Ve 31. minutě však již udeřilo. Valášek nacentroval křižný míč na Korenčíka a ten hlavou na zadní tyč překonal Puše - 0:1. Domácí tento gól zaskočil a do konce poločasu si nedokázali vytvořit žádnou šanci, a tak skončil i první poločas.

KP muži A SK Jicin - FK Jaroměř, 15.10.2016, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně, naopak Jaroměř hrála hodně bohorovně a laxně. Ve 46. minutě zahrávali domácí TK a domácí Kraus hlavičkoval jen těsně vedle Ondráčkovy branky. V 65. minutě zahrával TK pro změnu hostující Müller a jeho dělovka vystrašila Puše, který ji s vypětím všech sil vytěsnil na roh. Domácí se snažili být aktivní, ale pozorná obrana Jaroměře je do žádných šancí nepouštěla, naopak byla sama nebezpečná dopředu. V 73. minutě hlavičkoval nebezpečně Korenčík, ale jen vedle. V 78. minutě se dostal k odraženému míči Müller, ale jeho bombu domácí Puš kryl. Když už se zdálo, že Jaroměř toto vedení udrží, přišla 85. minuta a střela z dálky ze 35ti metrů od domácího Nálevky, která zapadla k levé tyči Ondráčkovy branky - 1:1. Následující penaltový rozstřel zvládla lépe Jaroměř, když ji podržel Ondráček, který chytil 2 penalty domácích

Jaroměř vstoupila do zápasu velmi dobře a šla zaslouženě do vedení, kdy mohla vstřelit i více branek. Po změně stran domácí přidali a dokázali Jaroměř zatlačit, ale do žádné vyložené šance se za celý 2. poločas dostat nedokázali. Vyrovnání přišlo 5. minut před koncem jednou z mála střel domácích. V penaltovém rozstřelu si pak v souboji gólmanů připsala Jaroměř zasloužený bod navíc.

Miroslav Jeník, trenér SK Jičín: Dnes jsme nehráli dobře, zvlášť v 1. poločase to nemělo šťávu a ještě jsme zbytečně inkasovali laciný gól! 2. poločas co se týká nasazení, bojovnosti a touze zvrátit výsledek už vypadal lépe, ale stále nám chyběla herní kvalita v útočné fázi, větší sebevědomí a odvaha. Směrem dopředu to bylo hodně upracované, nepřesné a kostrbaté. Pro mě je, jak výkon, tak jeden bod z tohoto zápas málo!!

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Remíza asi odpovídá průběhu zápasu. V prvním poločase jsme si kromě branky vytvořili další dvě gólové šance, které jsme ale nevyužily. Ve druhém poločase jsme se již soustředili na pečlivé bránění a snažili se o brejky. Hráčům děkuji za zodpovědný výkon.

 

Rozhodčí: Filip, Mucha, Fryš

DS: Přibyl

ŽK: 56. Míka, 60. Miler, 83. Horáček - 40. Müller

Diváků: 50

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Penaltový rozstřel. Video: Jan Ruprich

 

 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.