Áčko zvítězilo zaslouženě v Hořicích a jde do čela tabulky KP!

4. kolo VOTROK KP - hřiště Růžovka - 4.9.2016 - od 17:00.

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř 0:4 (0:1)

Branky: 12. Korenčík, 65. Bano, 67. Korenčík, 89. Böhm

TJ Jiskra Hořice: Žižka - Šeda, Ruml, Palm, Lacina (50. Tomáš) - Kuneš P. (65. Kuneš J.), Rozsévač (K), Rubeš (31. Melichar), Nečesaný - Vávra, Pour

FK Jaroměř: Ondráček - Rejchrt, Holub (K), Müller (32. Böhm), Horák - Klouček, Michálek, Bano, Knap (88. Křivský) - Čenovský (60. Vladeka), Korenčík (80. Vít)

Úvod zápasu byl z obou stran velmi opatrný, kdy ani jeden z týmu nechtlě udělat chybu. Ve 12. minutě udeřila po krásné akci Jaroměř. Müller přihrál do strany na Knapa, ten nacentroval ideálně na hlavu Korenčíka a ten se nemýlil - 0:1. Ve 21. minutě házeli domácí dlouhý aut do vápna. Ke střele se dostal Vávra, ale Ondráček zázračně vytáhl jeho střelu na roh. Ve 31. minutě střílel tvrdě Knap, ale Žižka byl u tyče včas. Ve 38. minutě nastřelili domácí lehkým nákopem břevno, které však neznamenalo pro hostující tým větší nebezpečí.

V 50. minutě kopala Jaroměř trestný kop, k jeho exekuci se postavil Holub, ale jeho dělovka jen těsně minula ,,víko" domácí branky. V 57. minutě střílel Melichar těsně nad branku Ondráčka. Hned z následného rohu měl velikou šanci domácí Palm, ovšem hlavičkoval těsně vedle. V 65. minutě přišla pěkná kombinace středem hřiště na jejímž konci byla výstavní trefa Bana přesně do ,,víka" domácí branky - 0:2. Domácí byli po tomto gólu značně otřeseni a Jaroměř toho vzápětí využila. V 67. minutě vybojoval míč Bano, přihrál do běhu Korenčíkovi a ten si se svým únikem věděl rady - 0:3. V 78. minutě kopali domácí 2 rohy za sebou, ale obrana Jaroměře pracovala spolehlivě. V 80. minutě měl obrovskou šanci domácí Melichar, ale ,,lapačka" Ondráčka byla opět na místě. V 85. minutě vyslal bombu na domácí branku Holub, ale Žižka byl na místě. V 89. minutě se dostal k odraženému míči na vápně Böhm a trefil se parádně - 0:4.

Hořice

Jaroměř vstoupila do zápasu dobře a šla zaslouženě do vedení. Poté zazlobili domácí a díky standardním situacím stále hrozili. Druhý poločas vstřelila Jaroměř v rychlém sledu 2 góly a rozhodla o osudu zápasu. Potěšujícím faktem je i nula na kontě obdržených gólů.

Josef Vydra, vedoucí týmu Jiskra Hořice: Výsledek vypadá jednoznačně, ale je to pro nás dost kruté. Herně jsme rozhodně nepropadli, ale naše šance zůstaly nevyužity a naopak naše chyby soupeř potrestal. I já se musím připojit s pochvalou rozhodčích.

Jiří Lebedinský, vedoucí týmu FK Jaroměř: Úvod zápasu nám vyšel výborně a po pěkné akci jsme se zaslouženě ujali vedení. Poté jsme nepochopitelně vyklidili pole a domácí nás hodně zlobili, hlavně ze standardních situacích, které ovšem naše obrana, v čele s výborným Ondráčkem vždy dokázala vyřešit. Druhý poločas jsme začali dobře a vstřelili jsme 2. gól, který utkání víceméně rozhodl a domácí již nekladli větší odpor. Veliká pochvala a poděkování všem hráčům za dnešní přístup a výkon. Opravdu velmi dobrý výkon dnes podala trojice rozhodčích

Rozhodčí: Bačo, Trejbal, Medlík

DS: Jiřík

ŽK: 69. Vodnárek - 44. Rejchrt, 61. Michálek, 88. Knap

Diváků: 300


Zkrácený sestřih zápasu. Autor: Jiskra Hořice:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.