Áčko zvládlo 1. kolo poháru hejtmana na hřišti houževnatého Opočna a postupuje do 2. kola

1. kolo poháru hejtmana KFS - hřiště Opočno - 4.8.2016 od 18:00.

TJ Spartak Opočno - FK Jaroměř 0:3 (0:1)

Branky: 6. Korenčík, 62. Kilevník, 83. Vladeka

TJ Spartak Opočno: Effenberk - Školník (65. Škrabal), Lukášek, Petr, Čtvrtečka - Smola (80. Polák), Musil, Přibyl O. (83. Serbousek), Šnajdr - Franc, Přibyl T. (73. Nguyen)

FK Jaroměř: Ondráček - Rejchrt, Holub, Müller (58. Kilevník), Horák - Klouček, Michálek, Čenovský (58. Petráček), Knap (64. Vladeka) - Korenčík (70. Böhm), Bano

Jaroměř začala utkání 1. kola poháru hejtmana v Opočně dobře a hned v 6. minutě šla do vedení. Míč putoval po ose Michálek - Knap - Korenčík a posledně jmenovaný nadvakrát dotlačil míč do domácí sítě - 1:0. Ve 13. minutě měl jasnou gólovku Čenovský, ale domácí gólman byl proti. Ve 22. minutě přihrál Korenčík na nabíhajícího Kloučka, ale ten pálil ve vyložené šanci opět jen do domácího brankáře. Ve 26. minutě přihrál Michálek ideálně na Knapa, který postupoval úplně sám na domácího brankáře, ale ten byl proti. Ve 41. minutě měl další šanci hostující Korenčík, ale po samostatném úniku pálil vysoko nad. Domácí se za celý 1. poločas do žádné vážnější šance nedostali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro Jaroměř.

Druhý poločas začala Jaroměř aktivně a hned ve 46. minutě přihrával Bano pod sebe na Horáka, ale jeho bombu k tyči opět lapil domácí brankář. Domácí po této šanci vycítili šanci a tlačili se dopředu. Utkání bylo v tuto chvíli nahoru dolů, ale bez větších šancí na obou stranách. V 62. minutě předvedla Jaroměř velmi pěknou akci. Knap utekl na levé straně, přihrál na zadní tyč Kilevníkovi, ten se elegantně uvolnil a k tyči skóroval - 0:2. Jaroměř tento gól uklidnil a dále diktovala tempo hry. V 74. minutě zahrávali domácí TK, ale pozorný Ondráček byl na místě. V 75. minutě se uvolnil na vápně Bano, ale jeho tvrdá střela skončila v rukavicích velmi šikovného domácího brankáře. V 85. minutě přihrál Michálek na Bana, který přihrál na zadní tyč Vladekovi, a ten k tyči skóroval - 0:3. V 88. minutě měli domácí defakto jedinou a největší šanci, když se v hostujícím vápně dostal k odraženému míči domácí Franc, ale přestřelil. Do konce zápase se již nic vážnějšího před oběma vápny neudálo, a tak se ze zaslouženého vítězství a postupudo dalšího kola poháru hejtmana radovali hosté z Jaroměře.

Jaroměř měla utkání po celou dobu pevně pod kontrolou. Domácí se houževnatě bránili a vyráželi do rychlých brejků. Slabinou Jaroměře dnes bylo neproměňování vyložených šancí, kterých si vypracovala dost a v těžších zápase by jí to mohlo mrzet.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Soupeř o dvě soutěže níž nás tolik neprověřil a dokázali jsme vzadu udržet nulu. Směrem dopředu to stále není ono, ale víc mrzí zranění Martina Knapa.

Rozhodčí: Franěk, Nožka, Pálka

Diváků: 50

Pohár KHK FK Jaroměř - TJ Spartak Opočno, 5.8.2016, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.