Áčku generálka nevyšla a v Červeném Kostelci vysoko prohrálo

4. PÚ - hřiště Červený Kostelec - 31.7.2016 od 18:00.

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 5:0 (3:0)

Branky: 5. Hlava D., 33. Hlava D., 39. Škoda, 73. Koval, 85. Hlava D.

FK Jaroměř: Jaška (46. Kořen) - Ruprich, Holub, Horák (46. Rejchrt) - Müller - Klouček, Michálek (46. Böhm), Čenovský, Knap (65. Horák) - Bano, Korenčík (46. Vladeka)

Jaroměř začala utkání v Kostelci špatně a hned v 5. minutě po nedorozumění hostující obrany s brankářem prohrávala, když se trefil domácí střelec David Hlava - 1:0. Tento rychlý gól Jaroměř probral a byla lepším týmem. V 10. minutě trefil v dobré šanci Korenčík spojnici domácí branky. Ve 12. minutě postupoval tentýž hráč úplně sám na domcího brankáře Kobose, ale vyslal na něj slabou střelu. Ve 21. minutě střílel po rohu znovu Korenčík, ale s jeho střelou si domácí brankář znovu poradil. Ve 22. minutě se připoměli domácí, ovšem Hlava mířil vedle. Ve 27. minutě přihrával Klouček pod sebe na Bana, který vyslal bombu na domácí branku, ovšem nejlepší hráč zápasu Kobos byl opět na místě. Ve 33.minutě přišla další chyba v obraně Jaroměře a nekrytý David Hlava zvýšil - 2:0. Ve 35. minutě vyslal další dělovku na domácí branku Horák, ovšem Kobos opět kryl. Ve 37. minutě byl v domácím vápně faulován Čenovský. K nařízené penaltě se postavil jaroměřský Müller, ovšem jeho bombu zastavila znovu spojnice domácí branky. Po této neproměněné penaltě se potvrdilo známé pravidlo nedáš-dostaneš. Ve 39. minutě zahrávali domácí roh na který si naběhl nikým nekrytý Škoda a zvýšil - 3:0. Ve 44. minutě měl tutovku hostující Holub, ale Kobos předvedl neskutečný zákrok a jasný gól kryl.

Do 2. poločasu nastoupila Jaroměř s odhodláním s výsledkem něco udělat, ovšem dobře bránící domácí obrana ji do větších šancí nepouštěla. V 73. minutě přihrával Lukáš Hlava z pravé strany pod sebe a Koval trefil přesně ,,víko" Kořenovy branky - 4:0. Utkání bylo v tuto chvíli nahoru-dolů. Jaroměř ztrácela při přechodu do útoku mnoho balónů, a tak vytvářela šance pro rychlou hru domácích. V 85. minutě se v hostujícím vápně obtočil šikovně David Hlava a k tyči zkompletoval tak svůj hattrick - 5:0. V 87. minutě postupoval sám na domácí branku Bano, ale na poslední chvíli si míč ukopl. V 88. minutě měl ještě 100% šanci domácí střelec Hlava, ale další gól již nepřidal.

Jaroměř sehrála dobrý 1. poločas. Herně byla lepším týmem a měla i více šancí, ovšem nedokázala je proměnit, kdy ji vychytal domácí brankář Kobos. Druhý poločas to byla ze strany Jaroměře již křeč a domácí si tak připsali zasloužené vítězství.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Soupeř nás přehrával a my mu pomáhali zbytečnými chybami v obranné činnosti, i když v prvním poločase jsme si vytvořili i my svoje šance. Druhý poločas převaha domácích vyjádřená i brankami.

Rozhodčí: Tryzna, Vítek Pavel, ?

Diváků: 125

PU muži A SK Červený Kostelec- FK Jaroměř, 31.7.2016, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.