Kvalitní výkon Áčka, bojovnost a touha zvítězit... tři body zůstávají v Jaroměři!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

27. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 28.5.2017 od 17:00.

FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad 4:0 (1:0)

Branky: 44. Holub, 47. Ponikelský, 66. Michálek (PK), 73. Bano

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Holub, Ponikelský, Knap - Petráček, Michálek-K (66. Heidler), Müller (81. Mertlík), Čenovský - Vondrouš (59. Bano), Kilevník (75. Balcirák)

TJ Lázně Bělohrad: Gall - Blažek, Kazda-K, Lánský, Šrám - Topič, Loner, Wagenknecht, Michálek (63. Černý) - Hrnčíř, Odvárko (20. Berger)

 

Jaroměř začala zápas velmi aktivně. Po centru Holuba, ve 2. minutě, spěchal po lajně Petráček, který se probojoval s míčem před bránu, jeho střela prošla vedle tyče. V 17. minutě nahrál Kilevník Müllerovi, který poslal balón na Vondrouše, ten přenechal míč Petráčkovi, zakončující nad břevno. V 21. minutě Petráček protlačil val protihráčů, unikl sám po lajně, nacentroval do vápna na Vondrouše, který hlavičkoval nad. Podobná situace proběhla ve 39. minutě. Müller z půlky hřiště poslal do lajny nákop Horákovi. Jeho centr opět našla hlava Vondrouše, ovšem hlavička šla nad. Jaroměřská bojovnost a snaha byla potvrzena v 44. minutě. Stoper Holub zůstal po předcházející akci vysunutý před vápnem. Po vyhraném souboji Petráček nízce centroval, centr sklepl Čenovský, a poté míč převzal Holub. Holub se nemýlil a zakončil na pravou zadní tyč - 1:0. Na konci poločasu mohl Kilevník zakončovat do nehídané lévé části branky a změnit skóre, ale podklouzl.

 

KP FKJ - Lázně Bělohrad, 28.5.2017, foto: Václav Mlejnek Gól Milana Ponikelského (zcela vlevo) ve 47. minutě. Foto: Václav Mlejnek

Áčko na nic nečekalo, vlítlo do soupeře naplno a hned po začátku druhého poločasu vsítilo další branku. V 47. minutě po Čenovského rohu, který přeletěl všechny hráče až na posledního Ponikelského, hlavou zakončil do boční sítě lázeňskobělohradské branky - 2:0. Hosté měli větší šanci v 54. minutě, když Lonerova střela projela vápnem vedle branky. Jaroměř měla další šanci v 57. minutě, když Petráček z první napálil hlavu Kazdy, stojícího v malém vápně před brankou. Spolupráci Petráčka a právě nastoupeného Bana v 60. minutě musel odrazit hostující gólman Gall. Hlava Ponikelského, po rohu Čenovského v 64. minutě, prošla těsně kolem brankové spojnice. V 66. minutě podrazil brankář Gall ve vápně Petráčka a následovala penalta, kterou bezpečně proměnil Michálek - 3:0. V 70. minutě běžel sám Bano na branku, ale na poslední chvíli přihrál Petráčkovi, ale balón šel těžce zpracovat, a tak se skóre nezměnilo. O 4 minuty později, tedy v probíhající 73. minutě, Müller těžce, ale skvěle odcentroval míč z rohu na Bana, který po kličce jednoduše zakončil - 4:0. Střelu Knapa z 80. minuty pěkným zákrokem vyrazil bělohradský brankář Gall. V 85. minutě měl po dlouhé době práci Ondráček, když střelu odklidil na roh. Balcirák v 89. minutě provětral malé vápno svojí střelou, končící mimo branku. V 90. minutě uhasil Mertlík problém ve velkém vápně, odkopem na roh.

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Celý tým zaslouží pochavlu za agresivní a bojovný výkon. Touha urvat tři body byla na hráčích patrná od úvodních minut a to i přes to, že herně se nám, hlavně v prvním poločase, nedařilo podle našich představ. Výsledkově se zápas rozhodl na konci první a na začátku druhé půle. Potom již hosté otevřeli hru a my přidali další góly.

Oldřich Velich, asistent trenéra TJ Lázně Bělohrad: Soupeři chci hned na začátku pogratulovat k vítězství. Vyhrál zaslouženě. My jsme s naším úzkým kádrem odehráli 3. utkání během jednoho týdne a to se na nás projevilo. V první půli jsme byli domácím ještě vyrovnaným soupeřem, ale zápas rozhodly branky domácích vstřelené v 44. a v 47. minutě.

 

Rozhodčí: Filip, Pešava, Hlaváč

ŽK: 29. Ponikelský, 32. Michálek, 35. Knap - 19. Lánský

Diváků: 161

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.