Jaroměř nenavázala na předchozí výhru, a tak odjíždí ze hřiště hradeckých Sešívaných s prázdnou.

22. kolo VOTROK KP - hřiště Slavia HK- 11.4.2017 od 10:15

FC Slavia Hradec Králové - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: 71. Brázda

FC Slavia Hradec Králové: Moník - Polanský (61. Šednina), Lán-K, Dostál, Špaček (71. Derner L.) - Linhart, Hloušek, Baťka, Derner Š. (85. Kašpar) - Klicnar, Brázda

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek-K, Müller, Ponikelský - Bano (66. Knap), Heidler (81. Vondrouš), Čenovský, Valášek (46. Petráček), Kilevník - Korenčík

 

Áčko do zápasu nevstoupilo příliš dobře. Hned v 1. minutě zápasu se dostal do zakončení Brádza. Ondráček střelu odrazil. V 5. minutě skončila šance po lajně postupujícího Valáška rohem. Po faulu Müllera a Horáka z 15. minuty byla dvakrát napálená jaroměřská zeď. Velká příležitost ke vstřelení branky ve prospěch Jaroměře přisla okolo 20. minuty. Bano poslal dobrou přihrávkou po zemi Korenčíka do brejku - sám na gólmana. Mohl vystřelit, ale zkusil si obhodit brankáře Moníka, který mu následně míč odebral. Dvě minuty před koncem pronikl krajní obránce Ponikelský až k brance. Následující rohový kop, zahrávaný Čenovským, prošel až k Heidlerovi. Jeho střela šla pod brankovou spojnici, ale sešívaný brankář Moník byl na místě. 

 

Dvě minuty po jaroměřské poločasové rozehrávce, po faulu na Müllera, se k centru Čenovského dostal Petráček. Střela prošla okolo obou tyčí. Hradecký Dostál běžel v 61. minutě sám na Ondráčka, ale jeho střelu dokázal vyrazit do bezpečí. Okolo 65. minuty probíhal nátlak Slávie, kterému Jaroměř dokázala odolat. Jediná branka byl vstřelena v 70. minutě. Po faulu deset mertů před velkým vápnem si míč postavil Brázda. Jeho střela prošla přes zeď a hráče a zastavila se až o brankovou síť - 1:0. Po následující jaroměřské rozherávce střílel Korenčík, bohužel pouze do boční sítě branky. Poslední možnost vstřelení branky měla hradecká Slavia. Po nedůrazné přihrávce Horáka postupovalo duo bratří Dernerových na Ondráčka. Zakončující ale špatně trefil balón, a tak skóre zůstalo stejné.

 

Áčko dnes špatně začalo oba poločasy. Na začátku první půle probíhalo v řadách Jaroměře nedorozumění, byly rozdávány špatné balóny a do spousta zakončení se dostával soupeř - krok za krokem začalo zlepšovat. V druhém poločasu se hodně dostávalo pod tlak Slávie a jaroměřské šance nebyly dnes proměněny.

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Do zápasu jsme nevstoupili dobře, ale postupně jsme hru vyrovnali a měli jsme šance na vstřelení gólu. Po změně stran jsme bohužel nedokázali navázat na náš výkon z první půle. Zápas rozhodla standardní situace.

Josef Pleskot, trenér FC Slavia Hradec Králové: Hradecký majáles a kritický personální stav pro nadcházející víkend - to byl rébus pro páteční večer. Jsem rád, že hráči, kteří do utkání zasáhli, trpělivě bojovali až do samotného závěru a po brance ze standardní situace zvítězili. Dle mého názoru je vítězství zasloužené a hráče chválím za bojovný výkon.

Rozhodčí: Havel, Paulus, Zlatník

ŽK: 38. Hloušek, 84. Linhart - 75. Knap, 79. Petráček

Diváků: 50

 

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

muži A - Slavia HK - FK Jaroměř, 22.4.2017, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.