Rozhovor s další posilou ,,A" týmu Filipem Kloučkem

Sezóna 2016/2017 je již téměř za dveřmi a my Vám přinášíme další z rozhovorů s posilou našeho ,,A" týmu. Tentokrát se jedná o hráče Filipa Kloučka (21 let).

Filipe, popiš našim fanouškům svou fotbalovou kariéru.

Ahoj Všem, bude mi za pár dní 21 let a fotbalu se věnuji od 6 let. Začínal jsem hrát v Sezemicích v přípravkách. Poté jsem se přesunul do Hradce Králové, kde jsem byl do 16 let. Následoval půl rok v Holicích, kde se právě hrála divize. Zjistil jsem, že na chlapský fotbal mám ještě dost a času a šel jsem do staršího dorostu v Pardubicích. Po dvou letech v Pardubicích jsem se vrátil zpátky do Holic a tam jsem vydržel do teď.

Pro mnohé z jaroměřských fanoušků jsi vnímán jako největší posila jaroměřských barev do další sezónu v Krajském přeboru. Jsi na tuto skutečnost dostatečně připraven?

Doufám, že budu pro tým přínosem a fanoušky nezklamu.

Řekni, jak se Tvůj příchod do Jaroměře uskutečnil?

Po sezoně mi zavolal Roman Kyral, který mě trénoval v Holicích, jestli bych to nechtěl jít zkusit do Jaroměře. Jelikož jsem už delší dobu uvažoval o změně, tak jsem neváhal a kývnul jsem na to.

Naposledy jsi hrál Krajský přebor pardubického kraje za tým Holic. Je možné porovnat tým Holic, který v loňském ročníku tuto soutěž vyhrál a tým Jaroměře?

Těžko se dají srovnávat týmy, které jsou úplně rozdílné. V Holicích to je spíš postavené na starších hráčích, kteří mají zkušenosti, tady je zas spoustu mladých a šikovných hráčů, kteří mají ještě vše před sebou, pokud budou chtít. Určitě by to byla zajímavá konfrontace v přátelském utkání.

Jaké byly Tvé první dojmy ze svého nového týmu a jak bys ho popsal?

Jirka Lebedinský se mě hned na prvním tréninku ujal, ukázal mi šatnu, představil mě klukům, takže si nepřipadáte tak blbě, když přijdete úplně do nového. Díky moc.

Jak bys popsal dosavadní přípravu, fungování týmu a jeho výsledky?

Podle mě příprava proběhla podle plánu. Trénovali jsme 3x v týdnu k tomu víkendový zápas. Na trénincích jsme se scházeli vždy v dobrém počtu, což není vždy úplně jednoduché, když většina z nás chodí do práce. Naše výsledky v přípravě nejspíš každý zná, kdo se zajímá o Jaroměřský fotbal. Pro nás je teď nejdůležitější zvyknout si a vyladit nový herní systém, který po nás chce trenér.

Na co se ve svém novém působišti těšíš nejvíc?

Nejvíce se těším na každý vyhraný zápas, který by měl skončit řádnou oslavou.

Je něco, co Tě za tu krátkou dobu mile, nebo i nemile překvapilo?

Mile mě překvapilo to, že tu starší a zkušenější hráči berou, mlaďase mezi sebe. Dále se mi líbí jak tu vedení Jaroměře přistupuje k fotbalu. Tak by to mělo být.

Na jakém postu na hřišti se cítíš nejlépe?

Odjakživa jsem krajní záložník.

Co bys chtěl vzkázat závěrem jaroměřským fanouškům?

Doufám, že vás bude náš fotbal bavit a že se budete mít na co dívat. A děkujeme za Vaši účast a podporu v sezoně, které začíná 13.8. zápasem s Dobruškou.   

Díky za rozhovor.

Klouček

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.