Áčko otočilo nepříznivý průběh zápasu a porazilo divizní Kratonohy

2. PU - hřiště Růžovka Jaroměř - 20.7.2016 od 18:00.

FK Jaroměř - TJ Sokol Kratonohy 6:4 (1:2)

Branky: 44. Korenčík, 64. Mülller (p.k.), 68. Korenčík, 70. Korenčík, 72. Müller, 73. Petráček - 3. Čada, 25. Franc, 81. Kořínek, 83. Veverka

FK Jaroměř: Ondráček (46. Richter) - Ruprich, Rejchrt, Valášek (60. Častvaj) - Müller - Klouček, Böhm (46. Michálek), Vladeka (46. Emlar) - Bano (46. Petráček) - Korenčík, Čenovský (60. Konrád)

FK Kratonohy: Klofanda (65. Mačí) - Jilemnický (46. Štěpánek), Hrůša, Pražák (55. Jilemnický) - Jošt, Čada, Franc, Vejr - Fidra, Veverka, Mládek (46. Kořínek)

V Jaroměři se hrálo ve středečním podvečeru ,,narychlo" domluvené přátelské utkání mezi domácí ex-divizní Jaroměří a divizním nováčkem z Kratonoh. Úvod zápasu vyšel lépe hostům a hned ve 3. minutě se ujali vedení. Po rohovém kopu a odražené střele na zadní tyči se dostala k míči posila hostů Čada a proměnil - 0:1. Hosté byli dále lepším týmem a domácí se dlouho rozkoukávali. V 10. minutě měli další dobrou šanci ,,sršni", ale neproměnili. Poté domácí vyrovnali hru a měli i šance. V 11. minutě kopala Jaroměř roh a hosté si málem dali vlastňáka. Ve 20. minutě předvedl veliké sólo Čenovský, ale pravou nohou nedokázal zakončit. Ve 25. minutě udeřilo z čista jasna na druhé straně. Hosté podnikli rychlý brejk a vstřelili gól, kdy se trefil Franc - 0:2. Ve 44. minutě domácí snížili. Odražený míč na hranici vápna trefil do hostující sítě Korenčík - 1:2.

Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům a ti měli dvě dobré šance ke skórování, ale neproměnili je. V 64. minutě byl faulován v hostujícím vápně Valášek a kopala se penalta. Tu si postavil domácí Müller a prostřelil Klofandu - 2:2. Po tomto gólu přišlo něco, co čekal málokdo. Jaroměř předvedla neskutečnou desetiminutovku a dokonale otočila v rychlém sledu skóre. V 68. minutě kopala Jaroměř TK, který si postavil Korenčík a trefil se k tyči - 3:2 (video penalty Lukáše Müllera a gólu Filipa Korenčíka zde) . V 70. minutě se dostal další odražený míč znovu ke Korenčíkovi a ten se opět trefil - 4:2. V 72. minutě podnikla Jaroměř brejk, na jejímž konci byla bomba Müllera k tyči hostující branky - 5:2. Dokonalý obrat byl dokonán v 73. minutě. Rychlý brejk domácích a dokonalou nahrávku Michálka zužitkoval mazácky Petráček - 6:2. Jaroměř toto vedení ukolébalo a v závěru po zbytečných individuálních chybách inkasovala dva góly a zkazila si tak dojem z velmi povedeného zápasu. V 80. minutě se trefil po rychlém brejku ,,jaroměřský" Kořínek - 6:3. V 83. minutě se pak po dalším výpadu do rozhozené a ,,bohorovné" domácí obrany trefil Veverka - 6:4.

Jaroměři nevyšel začátek zápasu a brzy inkasovala. Poté hru vyrovnala, ale i přesto znovu inkasovala. Snížení do poločasu dalo základ velmi dobrému 2. poločasu, kdy vstřelila během deseti minut 5 gólů a skóre tak dokonale otočila. Kaňkou na tomto výsledku a výkonu jsou dva zbytečné góly v závěru zápasu. Veliké poděkování patří správci areálu p. Čekalovi za perfektně připravené hřiště.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Po špatném vstupu do zápasu, kdy jsme prohrávali 2:0, se nám podařilo před poločasem snížit a ve druhém poločase zápas pěti góly otočit. V závěru zápasu Kratonohy přidaly a daly dvě branky.

Václav Pišta, trenér FK Kratonohy:

Rozhodčí: Janeček, Buchta, laik

Diváků: 65

druhé PU sezony 2016-2017 FK Jaroměř A - TJ Sokol Kratonohy, 21.7.2016, foto: Václav Mlejnek Třetí gól v podání hattrickového Korenčíka dostal Jaroměř do vedení. Foto: Václav Mlejnek.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.