Áčko svou divizní derniéru bohužel nezvládlo a v Semilech prohrálo

30. kolo Divize ,,C" - hřiště Semily - 18.6.2016 od 17:00 hodin.

SK Semily - FK Jaroměř 3:1 (1:1)

Branky: 28. Suk, 53. Ježek, 63. Kočí - 5. Horák

SK Semily: Zamastil - Hradecký, Brett, Motejlek, Bína - Seifert, Vlach (K), Suk (86. Vancl), Pácalt (66. Maleček), - Kočí, Ježek (83. Lukeš)

FK Jaroměř: Schejbal - Matějka, Hrabík (61. Böhm), Knap - Michálek, Čenovský - Štajer, Horák, Častvaj - Holub (K), Bano

Poslední kolo Divize C, Semily-Jaroměř, začala podstatně lépe Jaroměř. Už v 5. minutě si na parádní kolmici za obranu od Holuba naběhl Horák, udělal kličku domácímu brankáři a střelou levačkou otevřel gólem skóre zápasu - 0:1. Jaroměř neustále útočila na semilskou branku, ovšem většinou z toho vzniknul ofsajd. Náskok Jaroměř držela do 28. minuty zápasu, kdy domácí Suk prokličkoval Michálka a Štajera, a srovnávací střelou na zadní tyč překonal Schejbala - 1:1. Do druhého poločasu jakoby vstoupil úplně jiný tým než na začátku. Zákrok ve vápně na Holuba v 53. minutě viděl hlavní rozhodčí jako simulaci, a našeho kapitána odměnil žlutou kartou. Spousta chyb a zaváhání vedla k tomu, že se skóre měnilo opět ve prospěch Semil. V 53. minutě dostal krásnou přihrávku do volného prostoru domácí Palcát. Schejbal proti němu vyběhl a zachránil tak branku Jaroměře. Ale míč se odrazil k úplně volnému Ježkovi, který si míč ještě stačil zpracovat a přehodil vyběhnutého Schjebala, který nedosáhl na letící míč - 2:1. Za deset minut po nepřesné přihrávce běží na Schejbala volný Suk. Dohání ho Matějka, ale míč přihraje do vápna před branku k úplně volnému Kočímu, který stál za zády jaroměřské obrany - 3:1. Šanci Lukáše Böhma zhatil lajnový rozhodčí, který odmával velice sporný ofsajd. Faul na Čenovského, který postupoval na bránu ve vápně rozhodčí opět jako nedovolený neposoudil.  V průběhu 77. minuty proběhla výměna názorů mezi domácím Sukem a hostujícím Knapem. Oba dostali žlutou kartu. Semily měly do konce zápasu hodně šancí, ale žádnou neproměnily. 

divize C, SK Semily - FK Jaroměř, 18.6. 2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Prvních 30. minut zápasu bylo jednoznačně v naší režii, velmi brzy jsme vstřelili úvodní gól a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom neměli na půdě posledního týmu tabulky vyhrát. Domácí však z ojedinělé akce skórovali a my jsme nebyli schopni již prakticky ničeho. Vypili jsme si tak svůj divizní kalich hořkosti až do úplnného dna.

Rozhodčí: Machýček, Matějček, Brda

DS: Petera

ŽK: 77. Suk - 24. Hrabík, 53. Holub, 77. Knap

Diváků: 100

Video Honzy Rupricha: Gól Adama Horáka v páté minutě zápasu:

 

 

Videosestřih Honzy Rupricha z 30. kola Divize C:

 

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.