Áčko utržilo v dalekém Boru ,,tenisový" debakl

28. kolo Divize ,,C" - hřiště Nový Bor - 4.6.2016 od 17:00 hodin.

FC Nový Bor - FK Jaroměř 6:1 (3:1)

Branky: 5. Frömmel, 25. Stromecký, 41. Mach, 76. Čurgali, 83. Pekař, 89. Černý - 7. Holub

FC Nový Bor: Blumentritt (K) - Kubeš (55. Pekař), Šimoník, Frömmel (75. Engelhart), Černý - Stromecký, Mach, Čurgali, Hauer - Janů, Broschinský (46. Hoke)

FK Jaroměř: Ondráček - Matějka, Holub, Michálek, Knap - Štajer, Čenovský, Bano, Böhm, Častvaj (74. Seifert) - Škoda (K)

V sobotu divizní áčko zajíždělo na hřiště nevzdálenějšího soupeře - do Nového Boru.

Domácí ihned v 1. minutě útočili na Ondráčkovu branku a vzniknul z toho roh, který rozehrával Tomáš Janů - bývalý hráč Slovanu Liberec. Po jeho centru do pokutového území nastal menší závar, ale naštěstí jsme stačili míč odkopnout. V 5. minutě přišla první branka. Stromecký centroval na volného Frömmela a ten překonal Ondráčka střelou do rohu branky - 1:0. Po tomto gólu začala Jaroměř hrát více aktivněji. Přišla 7. minuta a rohový kop Matějky. Centr šel přímo na hlavičku Martina Škody, kterou novoborecký brankář jentaktak vyrazil, ale odraz šel k úplně volnému Holubovi a bylo vyrovnáno - 1:1. Jaroměřská hra po vyrovnávací brance opadla a dále už vládli domácí. Prudká sřela Hauera z 15. minuty šla naštěstí nad branku. Za čtyři minuty byli domácí opět na Ondráčkově území. Na poslední chvíli Holub zachránil branku za cenu rohového kopu. Po rohovém kopu střílel opět Frömmel, ale jeho střelu vyrazil Ondráček a míč nakonec do bezpečí uklidil Matějka. Ve 23. minutě předvedl stejnou akci Janů. Nepřesný výkop Ondráčka z 25. minuty potrestal Stromecký - 2:1Jaroměř držela tento stav do 41. minuty, kdy se stav utkání opět měnil. Po rohovém kopu, střelou do šibenice proměnil Mach - 3:1. Obrovská šance na snížení stavu přišla ve 44. minutě po faulu na Škodu. Následnou Banovou technickou střelu z trestného kopu vyhlavičkoval z branky domácí obránce.

V 66. minutě po nesmyslném vyběhnutí Ondráčka a následném podražení v rohu pokutového území přišla penalta, ovšem domácí Černý trefil pouze břevno branky. Při přečíslení 2 na 1 zahodil šanci v 74. minutě domácí Frömmel. Druhá penalta přišla v 76. minutě, po zákroku Knapa. Domácí Čurgali se nemýlil a změnil stav na 4:1. Dvě minuty poté přišla střela Černého, kterou na brankové čáře zneškodnil Knap. 83. minuta a 5. gól. Domácí Pekař vyškolil hostující obranu a po kličce vstřelil Ondráčkovi do prázdné branky pátý gól - 5:1. V 87. minutě se hra nachvíli přesunula hra na polovinu soupeře. Vznikla poslední Jaroměřská nebezpečnější akce v tomto utkání. Škoda vysunul střídajícího Seiferta, který postupoval z boku na gólmana, ale branku trestuhodně netrefil. V 88. minutě se dvakrát blýskl Ondráček, který během několika vteřin zlikvidoval dvě gólovky domácího Hokeho. Na samotný závěr utkání v 89. minutě dokonal jaroměřský debakl domácí Černý - 6:1.

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domácí byli jasně lepším týmem od úvodních minut. Největší problém nám dělala rychlost a rychlá přechodová fáze soupeře. Jsme ve fázi, kdy se trápíme a bojujeme sami se sebou.

Rozhodčí: Hádek, Leška, Mrkáček

DS: Bobek

ŽK: 62. Černý - 69. Škoda, 73. Častvaj, 75. Knap

Diváků: 111

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

divize C, FC Nový Bor - FK Jaroměř, 4.6.2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Jan Ruprich

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.