Klubový medailon: Daniel Svoboda

Záložník A týmu Daniel Svoboda slaví 1. dubna 2016 své sedmatřicáté narozeniny. Jeho spoluhráče při té příležitosti vyzpovídal Jan Ruprich.

Jan Holub, kapitán:

Super kamarád, známe se už spoustu let. Stále se mezi sebou hecujeme a vtipkujeme. Drží partu a nezkazí žádnou srandu, jsme rádi, že ho máme v týmu. Občas jdeme i na pivko!!!


 Daniel Svoboda (* 1.4.79)

Do roku 2002 působil ve Slavoji Josefov. Poté přestoupil do Jiskry Jaroměř, ale za rok využil nabídky hostovat v České Skalici. V roce 2004 do Skalice přestoupil, aby ihned začal hostovat v Jaroměři. Od roku 2008 je jeho mateřským klubem opět Jaroměř. Za tým A odehrál za poslední čtyři roky 77 zápasů.

Přeji mu hodně zdraví a ať ukončí kariéru přibližně pět let po Jágrovi!!!



Martin Škoda, útočník:

S Dandou se známe přibližně 15 let, když jsem nakoukl do mužského fotbalu. Poté Danda zamířil do Krajského přeboru do České Skalice. Jelikož se mně naskytla nabídka jít za rok taktéž tam, rozhodnutí bylo jasné - jít za kamarádem.

A teď hrajeme spolu divizi v Jaromeři, což by nikdo před pár lety nevěřil. Danda je super chlap, na kterého se dá obrátit, když člověk potřebuje a o zábavu se umí taky postarat, hlavně když se vyhraje a jde se pít do našeho KB. Kolikrát jsme tam byli jak banda teploušů bez triček a s rukama nahoře při hudbě.

Doufám, že vyřeší svoji bouli a opět si spolu kopneme. Však věk má pořád krásný!!!!! K jeho narozeninám mu přeji hlavně to zdraví, štěstí, lásku a ještě spousty fotbalových zážitků a gólů. .


Daniel SvobodaDaniel Svoboda v krajském přeboru proti SK Jičín, 4.4.2015, foto: Václav Mlejnek


Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.