Áčko neudrželo nadějný stav a po sympatickém výkonu v závěru definitivně padlo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

9. kolo divize C - 4.10.2015 od 16:00 – hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Sokol Živanice 0:4 (0:1)

Branky: 37. Gorol, 70. Ujec M. 76. Ujec O., 79. Gorol

FK Jaroměř: Ondráček – Horák, Svoboda (79. Beneš), Holub (K), Michek - Častvaj (67. Valášek), Michálek, Bano, Čenovský (79. Krahulec) - Škoda, Exnar

TJ Sokol Živanice: Čihař - Buriánek, Novák, Ferčák, Novotný - Polák (82. Sůra), Gorol (86. Trupl), Herzán (K), Hundák - Ujec M. (79. Tulach), Kakrda (75. Ujec O.)

Jeden ze spolufavoritů soutěže z Živanic přilákal do Jaroměře krásnou návštěvu 503 diváků!!!, kteří se měli po celé utkání nač koukat. V 7. minutě střílel Herzán doprostřed branky. Živanice byly aktivnějším týmem a tlačily se před branku Jaroměře. V 16. minutě střílel opět aktivní Herzán, ale opět nad. Ve 21. minutě centroval z levé strany Michek, ale hlavička Škody šla nad branku. Ve 33. minutě šly Živanice do brejku 5:3, ale nevyužily ho. Ve 35. minutě poslal pumelici na Ondráčkovu branku Hundák, ale domácí gólman si s ní nadvakrát poradil. Ve 38. minutě bohužel udeřilo. K trestnému kopu z 25ti metrů se postavil Radek Gorol a trefil se náramně - 0:1.

muži A FK Jaroměř - Živanice 4.10.2015 foto Václav Mlejnek foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas začala Jaroměř špatně a Hundák trefil po úprku tyč domácí branky. Jaroměř vyrovnala hru a snažila se vyrovnat. Do žádné vyložené šance se ale bohužel nedokázala dostat. V 66. minutě centroval zprava Herzán na Milana Ujce, ale jeho střela šla vedle. V 70. minutě pronikl do vápna Jaroměře Polák, vystřelil, a jeho střelu usměrnil skluzem za Ondráčkova záda Milan Ujec - 0:2. V 73. minutě mohla Jaroměř snížit. Trestný kop zahrával výborně Bano, ale Čihař byl u své levé tyče včas. V 76. minutě přišla třetí branka. Centr ze strany usměrnil za Ondráčkova záda šikovně Ondřej Ujec - 0:3. V 79. minutě uzavřeli hosté povedenou a rozhodující desetiminutovku. Radek Gorol dobře viděl vyběhnutého Ondráčka a téměř ze 40ti metrů ho lišácky přehodil - 0:4. Do konce zápasu se již žádný z týmů do žádné vyložené šance nedostal, a tak skončilo utkání vítězstvím favorita z Živanic.

muži A FK Jaroměř - Živanice 4.10.2015 foto Václav Mlejnek

Jaroměř odehrála vcelku dobrý první poločas, kdy dokázala držet s favoritem krok. Ve druhém poločase se snažila vyrovnat, ale o její vysoké prohře nakonec rozhodla povedená desetiminutovka hostů mezi 70 - 80 minutou zápasu, kdy vstřelili v rychlém sledu tři branky a definitivně tak rozhodli zápas.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: První poločas jsme odehráli takticky dobře, a to i přes obdržený gól ze standardní situace. Utkání se zlomilo v 70. minutě, kdy soupeř odskočil na dva góly a my jsme už neměli mentální sílu na toto dvoubrankové vedení reagovat. Celá kabina přeje brzské uzdravení zraněnému Danielu Valáškovi.

Rozhodčí: Aubrecht, Hurych, Kazda

Delegát: Hamouz

ŽK: 37. Čenovský - 73. Novák

Diváků: 503

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:


 

Ohlasy v tisku:

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.