Zasloužená prohra áčka na hřišti divizního favorita

8. kolo divize C - 26.9.2015 od 10:15 – hřiště Olympie HK.

FC Olympia HK - FK Jaroměř 4:0 (2:0)

Branky: 6. Kosař, 29. Kosař, 54, Poděbradský (p.k.), 59. Korba

FC Olympia HK: Kobos - Poděbradský, Rolko, Novotný - Kosař (80. Omovie), Klapka(K), Demeter (79. Haupt), Goutsios (71. Ptáček) - Očovan, Korba (80. Hofman), Krejčík (78. Kuťák)

FK Jaroměř: Ondráček – Horák (65. Ruprich), Svoboda, Holub(K), Michek – Exnar (84. Munzar), Čenovský, Bano (78. Krahulec), Michálek (65. Böhm), Častvaj – Škoda (65. Železov)

Jaroměř zajížděla v rámci osmého kola na hřiště největšího favorita letošní divizní sezóny značně oslabena (chyběli: Kilevník, Kašajík, Ruml), i přesto chtěla uhrát co nejlepší výsledek. Ve 4. minutě centroval zleva Očovan, ale Krejčík pálil nad. Na první gól se nemuselo dlouho čekat. V 6. minutě přišel další centr ze strany, odražený míč se dostal ke Kosařovi, a ten propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Od tohoto prvního gólu přišla nejlepší pasáž Jaroměře v zápase, bohužel však trvala necelých 15 minut. Jaroměř se snažila kombinovat a dostala se i do své největší šance. V 16. minutě vysunul ideálně Bano míč na Exnara, který se řítil na Kobose. Ten však včas vyběhl a míč mu na poslední chvíli ukopl. Ve 29. minutě přišel druhý gól zápasu. Ex-ligový Filip Klapka rozehrál TK, který se po několika odrazech dostal opět ke Kosařovi, a ten znovu propálil vše před sebou - 2:0. Olympie byla dále lepším týmem a tlačila Jaroměř stále silněji na její polovině. Ve 39. minutě měl velikou šanci domácí Korba, ale Ondráček ho vychytal.

muzi A divize C Olympia Hr. Králové - FK Jaroměř 26.9.2015 foto Jan Ruprich

 Foto: Jan Ruprich

Úvod druhého poločasu nezačala Jaroměř dobře a svými chybami se sama dostávala pod tlak. V 54. minutě fauloval Ondráček ve vápně domácího Korbu a kopala se penalta. K té se postavil další ex-ligový hráč Jiří Poděbradský a překonal Ondráčka - 3:0. V 59. minutě to již bylo o čtyři branky. Domácí Goutsios utekl na levé straně, přihrál pod sebe Korbovi, střelou k tyči překonal hostujícího Ondráčka - 4:0. Po tomto gólu Olympie trochu ubrala a Jaroměř se dostávala do náznaku šancí, ovšem vystřelit na domácí branku nedokázala. V poslední minutě fauloval ve vápně Ruprich domácího Hofmana a kopala se druhá penalta. K té se postavil opět Jirka Poděbradský, ovšem jaroměřský brankář Ondráček ho skvělým zákrokem vychytal.

Jaroměř dnes od začátku tahala za kratší konec, nedokázala za celý zápas vystřelit na branku, a tak je její vysoká prohra proti domácímu favoritovi zasloužená.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domácí na hřišti od prvních minut dominovali a ukázali svou vysokou kvalitu. Nezbývá nic jiného než pogratulovat soupeři k vítězství a připravit se na další zápasy.

Rozhodčí: Paták, Pastyřík, Langmajer

Delegát: Schröter

ŽK: 47. Korba - 30. Holub, 53. Ondráček

Diváků: 210

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu, autor Jan Ruprich:



Ohlasy v tisku:

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.