Áčko i v oslabené sestavě udolalo Rychnov a dál se drží na 2 místě tabulky !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

28. kolo VOTROK KP - 31.5.2015 od 17:00 – hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Rychnov n. Kněžnou 2:1 (1:0)

Branky: 36. Holub, 67. Exnar - 63. Kubec

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Ruml, Hrobský-K, Novák (82. Petráček) - Ruprich, Holub, Michálek, Böhm (74. Častvaj) - Exnar, Bano

Rychnov n.Kněžnou: Pěnička - Pups, Bárnet, Kubec, Brandejs-K - Nosek, Semerád, Pohl, Počtýnský - Vrána (74. Jedlinský), Volný

Jaroměř se v dnešním utkání musela z různých důvodů obejít bez několika hráčů obvyklé základní sestavy (Svoboda, Kašajík, Čenovský, Škoda, Rejchrt). Úvod zápasu začal opatrně a na první větší šanci se poměrně dlouho čekalo. Jaroměř však byla aktivnější a měla více ze hry. V 9 minutě přehodil obranu Rychnova Michálek na Böhma, ale jeho lob šel půl metru nad hostující branku. V 10 minutě přihrál Ruprich do běhu Exnarovi, ten však přestřelil. V 15 minutě hlavičkoval nebezpečně Vrána, ale Ruml ho zblokoval. V 17 minutě střílel po kombinaci uprostřed hřiště Horák vedle branky. Ve 36 minutě už udeřilo. Centr Bana ze strany propadl k volnému Holubovi, který propálil vše co mu stálo v cestě - 1:0. Ve 45 minutě přihrál ideálně Bano na Exnara, který postupoval úplně sám na brankáře Pěničku, kterého však nedokázal překonat.

muzi A FK Jaroměř - Chlumec nad Cidlinou 3.5.2015, foto z videa Na střelu ve 35. minutě brankář Rychnova ještě dosáhl. Foto z videa.

Druhý poločas začal šancí Jaroměře. Po brejku Jaroměře šel lob Böhma opět nad hostující branku. V 55 minutě přihrál křižně Ruprich na Exnara, který prázdnou branku v těžké pozici minul. Po této šanci Jaroměř mírně polevila a to se jí nevyplatilo. V 59 minutě kopali hosté roh a nebezpečně hlavičkoval Kubec, Ondráček však byl na místě. Tentýž hráč se prosadil o pár minut později. Propadnutý centr na zadní tyč usměrnil bombou k tyči výše zmíněný Kubec a bylo vyrovnáno - 1:1. Jaroměř tento gól nakopl a zvýšila aktivitu. V 67 minutě prošel do vápna hostí Ruprich a přihrál Exnarovi. Ten se střelou váhal do poslední chvíle, ale dokázal se trefit k tyči - 2:1. Hosté se snažili o vyrovnání, ale jejich nakopávané míče dokázala domácí obrana uskákat. Naopak to byli domácí, kteří měli několik výborných brejkových situací, které ovšem bohužel nedokázali proměnit. Tu největší měl v poslední minutě Bano po přihrávce Exnara, ale nedal.

Jaroměř byla od začátku zápasu lepším týmem a ujala se zaslouženého vedení. Hosté naopak dokázali z jediné vážné akce v zápase vyrovnat. Domácí Jaroměř se však s tímto stavem nespokojila a utkání dovedla zaslouženě do vítězného konce.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní utkání jsme zvládli velmi dobře po taktické stránce, za což chválím celý tým včetně hráčů z lavičky. Potěšilo mě, že jsme soupeře nepustili do vyložené šance a ubránili standardní situace, které nám v minulých kolech dělaly problémy. Naše vítězství považuji za zasloužené a kabina ho dodatečně věnuje k 84 narozeninám věrnému fanouškovi týmu p. Karlu Binarovi.

Martin Kameník, trenér Rychnova: V poklidném zápase jsme po zásluze prohráli 1 poločas. Ve 2 jsme se sice zlepšili, vyrovnali, ale bohužel po 3min. znova inkasovali a tak 3 body zůstaly v Jaroměři.

Rozhodčí: Svoboda, Průcha, Koutník

DS: Slavíček

ŽK: 61. Hrobský - 48. Semerád, 54. Kubec, 74. Brandejs

Diváků: 149

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Michal Ondráček - sestřih okem brankáře:


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.