Áčko nedalo šance, nezvládlo druhý poločas, a tak zaslouženě prohrálo s Kratonohami

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

26. kolo VOTROK KP - 17.5.2015 od 17:00 – hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Sokol Kratonohy 1:4 (1:1)

Branky: 35. Kašajík - 40. Mládek, 50. Mládek, 53. Hamák, 74. Kořínek (z p.k.)

FK Jaroměř: Ondráček – Horák, Ruml, Hrobský-K, Novák - Exnar, Michálek (74. Rejchrt), Kašajík (68. Bano), Svoboda (46. Ruprich), Čenovský (82. Křivský) - Holub

TJ Sokol Kratonohy: Vaníček - Bořke, Semelka, Hrůša, Štěpánek - Hamák, Mládek, Franc-K, Fidra (82. Nůn) - Jošt, Kořínek

Jaroměř začala utkání velmi aktivně a dostávala se do šancí. V 7. minutě vysunul Kašajík Exnara a ten postupoval ze strany sám na branku hostí, ovšem minul.  Ve 14 minutě střílel po rohovém kopu v obtížné situaci v kleče Čenovský, ovšem pouze doprostřed hostující branky. V 17 minutě zahrozili hosté. Kořínek se dostal za domácí obranu, ale jeho lob skončil na tyči Ondráčkovi branky. Ve 33 minutě zakombinovali Čenovský s Kašajíkem, ale střela Čenovského šla těsně vedle. Ve 35 minutě kopal trestný kop Hrobský. Ve vápně zabojoval Holub míč pro Kašajíka, který ranou pod břevno otevřel skóre utkání - 1:0. Jaroměř byla herně dál lepší, ale najednou přišla jako blesk z čistého nebe byla individuální akce Mládka, když jeho střela zamířila těsně k tyči Ondráčkovi branky - 1:1.

muzi A FK Jaroměř - TJ Sokol Kratonohy 17.5.2015, foto: Václav Mlejnek Stanislav Kašajík, střelec jediného gólu Jaroměře..

Druhý poločas začala Jaroměř velmi špatně. V 50 minutě vykombinoval domácí obranu Franc s Mládkem a druhý jmenovaný se nekompromisně trefi k tyčil - 1:2. V 53. minutě vybojoval Kořínek zdánlivě ztracený míč a předložil ho před prázdnou branku Hamákovi, který se nemýlil - 1:3. V 74 minutě obešel u rohového praporku Franc Horáka, který ho fauloval a kopala se penalta. K té se postavil Kořínek a k tyči se trefil - 1:4. Teprve tento gól Jaroměř probudil a začala hrát. V 77 minutě centroval křížem Horák na Nováka, který se hlavou bohužel nedokázal trefit. V 79 minutě přehodil hostující obranu Bano a na branku postupoval Exnar, ovšem nedal. V 83 minutě přihrál Holub na Exnara, ale jeho levačce chyběl důraz. V 87 minutě zatáhl míč Horák, ale trefil pouze tyč. V 90 minutě měl další šanci po přihrávce Bana Exnar, ale bohužel neproměnil.

Jaroměř sehrála velmi dobrý, aktivní první poločas a šla do zaslouženého vedení. Druhý poločas začala velmi špatně a výsledkem toho byly 2 góly v její síti v krátkém časovém sledu. Kvalitní tým hostů si pak toto vítězství již nenechal vzít.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a za svou aktivitu jsme byli odměněni gólem. Soupeř však dokázal ještě do poločasu srovnat. Tak jak nám vyšel vstup do utkání, tak bohužel vstup do druhé půle byl pravým opakem. Kratonohy nás ze svých šancí trestaly, my jsme další gól nebyli schopni přidat, a tak jsme po zásluze prohráli.

Martin Nun, asistent trenéra Sokola Kratonohy: I po náročném týdnu, kdy jsme postoupili do finále poháru, jsme odehráli velmi kvalitní utkání. Naše krásné kombinace jsme proměnili a zaslouženě si vezeme tři body. Za druhý poločas zaslouží pochvalu celý tým.

Rozhodčí: Erlebach, Hron, Vitvar

DS: Bajer

ŽK: 40. Exnar, 51. Kašajík, 56. Michálek, 84. Ruprich - 37. Štěpánek, 62. Vaníček

Diváků: 144

TVcom

Opravený videozáznam bez trhání obrazu můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.