Áčko neudrželo těsné vedení a v nastavení inkasovalo z penalty ! Na pokutové kopy pak prohrálo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

22. kolo VOTROK KP - 19.4.2015 od 17:00 – hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Vysoká n.L. 1:2 P (1:0)

penalty: 5:6 - rozhodující Dušek

Branky: 19. Exnar - 90+3 Ptáček z p.k.

FK Jaroměř: Ondráček – Ruprich, Ruml, Rejchrt (76. Böhm) - Horák (86. Hrobský), Kašajík (63. Škoda), Svoboda-K, Michálek, Čenovský - Exnar (90. Emlar), Holub

FK Vysoká n.L.: Menšl - Dušek, Ptáček, Prorok, Píša-K (63. Duben)  - Škvrňák, Sůra, Haken, Kafka (46. Jílek) - Bělka (76. Starý), Podlipný

V Jaroměři se hrál za krásného počasí atraktivní zápas, kdy přijel do Růžové ulice kvalitní a zkušený celek z Vysoké. V 6 minutě měli šanci domácí, když střelu Exnara hosté podcenili a jen se štěstím nezkončila v jejich síti. V 19 minutě již udeřilo. Holub postupoval zleva do vápna, přihrál Exnarovi a ten otevřel skóre - 1:0. Tento gól domácí ukolébal a hosty nakopl. Ve 24 minutě přihrál Dušek na Podlipného a jeho hlavičku k tyči vytěsnil s námahou Ondráček. Ve 26 minutě přihrával Podlipný na Protoka, ovšem ten střílel vedle domácí branky. Jaroměř nedokázala udržet míč a hosté byly v těchto chvílích lepším týmem.

muži A FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem 19.4.2015, foto z videa: Václav Mlejnek Michal Ondráček vyráží rohový kop ve 40. minutě. Foto z videa.

Druhý poločas začali lépe hosté. V 50 minutě se obtočil aktivní Škvrnák okolo domácího Svobody, ale přestřelil. Hra se poté trochu uklidnila a vyrovnala. V 65 minutě přihrál Holub na Škodu. Ten postupoval sám na Menšla, ovšem střílel vedle. V 83 minutě hlavičkoval zkušený Ptáček jen těsně Ondráčkovy branky. V 90 minutě měl slibnou příležitost z brejku Škoda, ovšem nedal. Zaslouženého vyrovnání se Vysoká dočkala v nastavení. V 93 minutě byl faulován Ptáček a sám postižený penaltu s přehledem proměnil 1-1. Na pokutové kopy pak zvítězili hosté 5:6.

Jaroměř měla utkání rozehrané dobře, ale po vedoucí brance začala výsledek bránit a to se jí vymstilo. Kdyby proměnila Škodou samostatný nájezd v 66 minutě mohlo být rozhodnuto. V nastaveném čase pak hosté zaslouženě vyrovnali a v penaltové loterii si připsali plusový bod.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V prvním poločase jsme z minima vytěžili maximum v podobě vstřelené branky. Paradoxně tento gól nakopl hosty. My jsme se bohužel nemohli dostat do hry a nepředváděli jsme vůbec kombinační fotbal. V nastaveném čase jsme po zásluze inkasovali a v penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo k hostům.

Karel Vítek, trenér hostů: V úvodu byla lepší Jaroměř, která šla do vedení. Poté jsme přidali a domácí přehrávali. V obou poločasech jsme si vytvořili 3 dobré šance, avšak územní převahu zúročili až v nastavení, kdy se nám konečně podařilo vyrovnat. Regulérní branku jsme sice dali v 71', tu nám ale rozhodčí chybně neuznali. K tomu gólman domácích a hráč č.11 měli obdržet ČK. Druhý bod z penaltového rozstřelu, v němž nás podržel brankář Menšl, jsme si za nezměrnou vůli a snahu zasloužili.

Rozhodčí: Novotný, Haken, Stejskal

DS: Šotek

ŽK: 48. Rejchrt, 56. Kašajík, 85. Ruprich, 88. Ondráček - 29. Bělka, 53. Prorok, 60. Škvrňák, 62. Dušek, 90. Jílek

Diváků: 193

 

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.