Áčko vyhrálo zaslouženě ,,bitvu" na Broumovském výběžku !

18. kolo VOTROK KP - 22.3.2015 od 15:00 - hřiště Broumov.

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 0:3 (0:1)

Branky: 25. Seifert, 74. Škoda, 80. Kašajík

TJ Slovan Broumov: Bohuška - Panny, Kotyza, Schubert, Semerák - Štejnar (46. Gago O.), Mucha, Wilke, Svoboda (73. Holub) - Gago M. (58. Kuchta), Hanzlík

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Ruml, Ruprich, Novák (78. Böhm) - Škoda, Kašajík, Svoboda-K (66. Hrobský), Čenovský, Seifert (46. Michálek) - Holub

Již úvodní minuty zápasu naznačily, že to v Broumově bude boj. Bojovalo se doslova o každý metr hřiště a hrál se velmi důrazný fotbal. První šanci měli v 15 minutě domácí ze standradní situace, ovšem Hanzlík hlavičkoval do zad dobře postaveného Rumla. Poté převzala taktovku hry Jaroměř a dostávala se do šancí, které ovšem končily většinou před vápnem domácích, nebo je přerušil praporek lajnového rozhodčího Čejchana. Ujala se až šance z 25 minuty. Svoboda přihrál za obranu Seifertovi, který se v samostatném úniku nemýlil - 0:1. Jaroměř mohla navýšit své vedení v samotném závěru poločasu, ovšem své 3 obrovské a 100% šance  (Škoda, Čenovský) trestuhodně nevyužila.

TJ Slovan Broumov- FK Jaroměř A 22.3.2015, foto z videa: Václav MlejnekPrvní gól Miroslava Seiferta ve 25. minutě. Foto z videa.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem vyrovnat. Na hrací ploše se díky tomu začalo ještě více jiskřit, k čemuž přispěl i hodně benevolentní metr rozhodčího Průchy. Nutno říci, že zákroky domácích hráčů byly někdy až za samotnou hranou zákeřnosti a únosnosti. V 55 minutě střílel těsně nad domácí Svoboda, ovšem to bylo ze strany domácích vše. V 76 minutě vykopával  balón brankář Bohuška, ovšem pouze k Martinu Škodovi, který vrátil pohotově míč krásnou bombou ze 40ti metrů zpět do jeho sítě - 0:2. Tento krásný gól Jaroměř uklidnil a hodně jí pomohl. Domácí se zmohli již jen na dalších pár zákeřných faulů a na jednu střelu těsně vedle Ondráčkovy tyče. V 80 minutě pak přišel brejk v podání Škody, který přihrál volnému Kašajíkovi. Ten si se svou šancí poradil náramně, když nezištně a zkušeně vstřelil k tyči definitivní pojistku pro svůj tým - 0:3. Do konce zápasu se pak již nic důležitého nestalo, a tak utkání skončilo zaslouženým vítězstvím Jaroměře.

TJ Slovan Broumov- FK Jaroměř A 22.3.2015Zahajovací foto: web nase.broumovsko.cz

Od začátku zápasu se odehrávala v Broumově bitva, která ovšem mnohdy překračovala hranice fotbalu. Zázrakem je pak pouze to, že se utkání dohrálo v plném počtu hráčů na hrací ploše. Jaroměř byla v zápase lepším týmem, a tak zaslouženě vyhrála. Nutno říci, že domácí se představili v nepěkném světle plném zákeřných faulů a nadávek, a tak jsme rádi, že máme tento ,,výlet" do Broumovského výběžku již za sebou.

Miroslav Harasevič, trenér domácích: Bojovné utkání. Za stavu 0:0 jsme si vytvořili první gólovou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili a zkušený soupeř nás potrestal na 0:1. Ve druhé půli jsme si vytvořili územní převahu, která byla neplodná. Jaroměřský tým nás pak potrestal dvakrát do otevřené obrany.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas byl bojem o každý metr hřiště. Terén nedovoloval kombinovat, proto bylo k vidění spousta osobních soubojů a nakopávaných míčů. Tým znovu ukázal charakter a po zásluze jsme získali cenné tři body.

Rozhodčí: Průcha, Kubišta, Čejchan

DS: Wolf

ŽK: 30. Semerák, 51. Schubert, 53. Svoboda - 58. Svoboda, 80. Kašajík 

Diváků: 170

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.