Oslabené áčko padlo s Novým Městem

3 Přípravné utkání - 7.2.2015 od 10:00 - hřiště UT Náchod.

FK Jaroměř - MFK Nové Město 2:4 (0:1)

Branky: 60. Exnar, 68 Exnar - 28. Zákravský z p.k., 65. Králíček, 78. Klikar, 85. Klikar

FK Jaroměř: Schejbal - Horák A., Ruml (46. Novotný), Kučera T., Rejchrt - Ulrych (46. Exnar), Böhm, Heidler, Emlar (46. Kašajík), Hekele (46. Čenovský) - Vít (46. Beneš)

Jaroměř nastoupila ke svému 3 přípravnému utkání na UT v Náchodě proti Novému Městu značně oslabena (z kádru ,,A" týmu chyběli z různých důvodů: Holub, Svoboda, Michálek, Škoda, Seifert, Ruprich, Ondráček, Hrobský). První poločas přinesl vcelku vyrovnanou hru s mírnou převahou hráčů Nového Města. Ti šli do zaslouženého vedení z pokutového kopu po faulu brankáře Schejbala. 

Druhý poločas převzala iniciativu Jaroměř, byla aktivnější a dokázala 2x vyrovnat stav zápasu. Snažila se i o vstřelení vítězného gólu, ale byla 2x potrestána a odešla poprvé v zimní přípravě poražena.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Soupeř nás předčil v agresivitě a zejména v důrazu v osobních soubojích, kde byl úspěšnější. V závěru jsme chtěli srovnat, ale byli jsme po našem vysunutí hry ihned potrestání gólem. Prohra je zasloužená. Nově Město bylo dnes lepší.

MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř A 7.2.2015, foto: web MFK Nové Město nad MetujíFoto: web MFK Nové Město nad Metují. Celá galerie zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.