Zasloužená prohra áčka v Kratonohách !

11. kolo VOTROK KP - 18.10.2014 od 15:30 - hřiště Kratonohy.

Sokol Kratonohy - FK Jaroměř 2:0 (2:0)

Branky: 8. Šnejdr, 39. Dostál z p.k.

Sokol Kratonohy: Vaníček - Bořke (90.Štěpánek), Lesák, Král, Dušek - Franc, Semelka - Hamák (61.Fidra), Dostál (90.Hantsch), Šnejdr (43.Jilemnický) - Mládek (84.Husák)

FK Jaroměř: Ondráček - Horák (46. Svoboda), Hrobský-K, Holub, Rejchrt - Exnar, Michálek, Ruprich, Kašajík (88. Ameti), Seifert (62. Častvaj) - Škoda

Jaroměř začala utkání špatně a domácí toho využili. Hned v 1 minutě střílel z úhlu nepříjemně Hamák, ale jeho střelu Ondráček vyrazil. V 5 minutě centroval nepříjemně Šnejdr, ale Ondráček byl opět na místě. Jaroměř se osmělila až v 7 minutě, ovšem střela Exnara šla nad branku domácích. V 8 minutě udeřili domácí. Po centru z pravé strany propadl míč až ke Šnejdrovi, který střelou na vzdálenější tyč prostřelil Ondráčka - 1:0. V 15 minutě hlavičkoval osamocený Lesák nad jaroměřskou branku. V 16 minutě aktivní Šnejdr nepříjemně střílí, ovšem Ondráček je opět na místě. V 18 minutě měla velikou šanci Jaroměř. Holub vyvezl na pravé straně míč a centroval před branku, ovšem na jeho centr Škoda ve skluzu nedosáhl. Ve 21 minutě zakombinoval Kašajík se Škodou, ovšem Škoda na finální nahrávku nedosáhl. Ve 40 minutě fauloval Hrobský aktivního Mládka a kopala se penalta. Tu proměnil s přehledem Dostál - 2:0.

Do druhého poločasu Jaroměř přeskupila řady a zatlačila domácí. I přes převahu se však do žádné vyložené šance nemůže dlouho dostat. V 57 minutě střílel prudce Škoda, ovšem jeho střelu obrana domácích zblokovala. V 68 minutě vyslal dělovkou levou nohou Michálek, ovšem domácí brankář kryje. V 75 minutě měli obrovskou šanci domácí. Jilemnický se ocitl úplně sám před Ondráčkem, ovšem ten vyráží. V 81 minutě přihrál Kašajík ze strany na Častvaje, ovšem ten střílel vedle.

Jaroměři se dnes zápas vůbec nepovedl a po špatném výkonu zaslouženě prohrála. 

Václav Pišta, trenér Kratonoh: Dnes jsme podali velmi zodpovědný výkon, zejména v defenzivní činnosti. Hosté sice měli častěji míč v moci, ale za celé utkání si nevytvořili jedinou gólovou šanci. My jsme naopak naše šance proměnili a díky velmi dobrému taktickému výkonu ve druhém poločase jsme dnes zaslouženě získali nesmírně důležité a cenné tři body. Celý tým chválím za příkladný přístup a disciplinovaný výkon po celých 90 minut zápasu.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl, soupeř nás předčil ve všech činnostech a naprosto zaslouženě zvítězil. Do závěrečných tří podzimních kol máme jednoznačný úkol - výrazně zlepšit naši útočnou fázi.

Rozhodčí: Medlík, Erlebach, Vitvar

DS: Vancl

ŽK: 75. Kašajík, 80. Ruprich

Diváků: 128

KP Sokol Kratonohy - FK Jaroměř 18.10.2014, foto z videa. První gól Kratonoh. Foto z videa.

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu z produkce Sršňů Kratonohy:


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.