Áčko si připsalo těsné vítězství a dál si drží v čele KP odstup !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

10. kolo VOTROK KP - 12.10.2014 od 16:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Libčany 1:0 (0:0)

Branky: 50. Ruprich

FK Jaroměř: Ondráček - Horák (78. Svoboda), Hrobský, Holub, Rejchrt - Exnar, Michálek, Ruprich, Kašajík, Čenovský (71. Častvaj) - Škoda (89. Seifert)

SK Libčany: Tošovský - Novotný, Homoláč, Friedl, Kocián - Schejbal D., Jelínek, Jedlička L., Mádlo (77. Pavelka) - Jiřík, Zahradník (84. Jedlička P.)

Jaroměř začala utkání aktivně a do hostů se řádně zakousla. Ve 3 minutě postupoval sám na branku hostů Kašajík, ale místo střely přihrával Exnarovi, který sám před brankou na míč nedosáhl. V 6 minutě přihrál Kašajík za obranu Čenovskému, který sám před Tošovským přestřelil. V 9 minutě vysunul znovu Kašajík ideálně Škodu, ovšem ten ve vyložené šanci selhal, když jeho střelu Tošovský vyrazil mimo branku. V 10 minutě přihrál tentokrát Škoda na Kašajíka, ovšem jeho střelu Tošovský rovněž chytil. V 16 minutě vystřelil levou nohou aktivní Kašajík, ale trefil pouze spojnici hostující branky. Po tomto drtivém úvodu ze strany domácích tempo hry trochu opadlo a hra se mírně vyrovnala. Ve 26 minutě střílel tvrdě domácí Ruprich, ovšem Tošovský byl u tyčky včas a jeho prudkou střelu vyrazil. Ve 42 minutě přišla největší šance hostů. Jiřík se prokličkoval u brankové lajny ke střele a trefil tyč domácí branky.

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř dobře a hned v 50 minutě vstřelila kýžený a nakonec i vítězný gól. Čenovský rozehrál roh, na který si naběhl ideálně Ruprich a hlavou nedal Tošovskému šanci - 1:0. V 54 minutě přihrál Škoda na Exnara, ovšem jeho střele ve vyložené pozici scházela razance. V 69 minutě postupoval sám na branku hostů Škoda, ovšem trefil pouze tyč. V 80 a 86 minutě se do dvou střeleckých pokusů dostal střídající Častvaj, ovšem ani jednou Tošovského nedokázal prostřelit. Domácí již poté zápas dovedli do vítězného konce a připsali si tak zasloužené, i když utrápené vítězství.

 

KP FK Jaroměř - SK Libčany 12.10.2014, foto z videa: Václav Mlejnek Vilém Ruprich (dres 11) upravil hlavičkou trajektorii rohového kopu Martina Čenovského přímo do libčanské branky. Foto z videa.

Jaroměř byla po celý zápas lepším týmem, ovšem doplatila na neproměňování vyložených šancí, hlavně z úvodu zápasu. Díky tomuto faktu se trápila až do konce zápasu. I tak je však její vítězství zasloužené.

Jiří Lebedinský, vedoucí týmu FK Jaroměř: Dnes jsme měli vést v 16. minutě 3:0 a mohlo být po zápase. Místo toho jsme se trápili v koncovce po celý zápas a vysvobodil nás až rohový kop. Hosté sice neměli žádnou vyloženou šanci, kromě nastřelené tyče, ale i přesto jsme o vítězství museli bojovat až do konečného hvizdu. I když to dnes nebylo herně ono, vítězství se počítá. Děkuji týmu za odpracovaný zápas.

Jan Schejbal, předseda oddílu SK Libčany: Domácí si vytvořili více brankových příležitostí, proto zvítězili zaslouženě.

Rozhodčí: Novotný M., Průcha, Slavíček

DS: Haleš

ŽK: 19. Homoláč

Diváků: 203

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.