Debakl áčka na Olympii !

28. kolo VOTROK KP - 1.6.2014 od 10:15 - hřiště Kukleny

FC Olympia Hradec Králové - FK Jaroměř 7:0 (4:0)

Branky: 5. Novák, 8. Hubička, 33. Hubička, 38. Hubička, 72. Korba, 82. Trnka, 89. Musil

FC Olympia: Moník - Hůlka, Rak, Kabeláč, Bárta - Faltus (70. Pavlů), Chromek, Mařas-K, Novák (65. Musil) - Korba (72. Hruška), Hubička (46. Trnka)

FK Jaroměř: Ondráček – Hrobský-K, Rejchrt, Ponikelský, Čenovský (72. Emlar) - Exnar (80. Častvaj), Michálek, Horák A. (72. Németh), Böhm (46. Müller), Kořínek - Škoda

Jaroměř nastoupila na Olympii bez distancovaného Holuba a měla hned v úvodu slibnou možnost ke skórování. Trestný kop z hranice vápna však poslal Kořínek dva metry vedle domácí branky. V 5 minutě tak udeřilo na druhé straně. Zprava nacentroval Korba a Novák dorazil úplně nekrytý do prázdné branky - 1:0. V 8 minutě neodkopl míč z vápna Rejchrt a Hubička ho poslal bombou k tyči do sítě - 2:0. V 15 minutě měla jednu z mála šancí Jaroměř, ovšem dělovku Škody vytěsnil Moník nad branku. V 17. minutě po dlouhém autu hlavičkoval nadvakrát Škoda, ale opět pouze do brankáře domácích. Ve 22 minutě postupoval sám na Ondráčka domácí Korba, ovšem brankář Jaroměře ho výborně vychytal. Ve 33 minutě opět agilní Korba připravil šanci pro Hubičku, který vstřelil svůj druhý gól v zápase - 3:0. Ve 38 minutě přišel centr zprava a opět nekrytý Hubička tak zkompletoval svůj čistý hattrick - 4:0.

Jaroměř chtěla do druhého poločasu vstoupit lépe, ovšem byli to domácí, kteří měli během 4 minut dvě obrovské šance, které však nedali. Domácí hráli v pohodě a v 64 minutě neproměnil velkou šanci Trnka. Tentýž hráč pak v 67 minutě zazdil další tutovku, když sám před Ondráčkem rovněž zaváhal. V 72 minutě nacentroval po standardní situaci zprava Hůlka a Korba trefil přesně růžek jaroměřské branky - 5:0. V 82 minutě zahrávali domácí další standardku z pravé strany a Hůlkův centr tentokrát trefil Trnka a dělovkou nedal Ondráčkovi šanci - 6:0. V 83. minutě chytil další tutovku domácímu Pavlů brankář Ondráček. Když už se zdálo, že se utkání dohraje, prosadil se důrazem po mlýnici v jaroměřském vápně Musil - 7:0

Jaroměř vstoupila do utkání vlažně a nechala dát domácí 2 rychlé góly. To je uklidnilo a zápas proměnili v exibici, ve které Jaroměř vůbec nestíhala a výsledkem toho je málovídaný debakl.

František Bárta, vedoucí FC Olympia: Dnes se mi hodnotí zápas dobře - konečně se nám dařilo proměňovat vytvořené šance, i když jsme samozřejmě neproměnili všechny. Berme to jako pozvánku na středeční finále Krajského poháru, ve kterém se střetneme v Jaroměři od 18 hodin s hradeckou Slávií.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Kvalita hráčského kádru Olympie je nesporná. Pokud navíc soupeři umožníme skórovat v úvodní desetiminutovce dvakrát, síla tohoto kádru se násobí. Nevyvarovali jsme se našich tradičních chyb a výsledkem je skóre, které znamená výkonnostní rozdíl minimálně třídy. Soupeři blahopřeji k vítězství a zejména předvedené hře, byť jsme k tomu svou naivní hrou výrazně přispěli.

Rozhodčí: Stieber, Kout, Kudláček

DS: Moník

ŽK: 61. Kabeláč - 36. Kořínek, 75. Ondráček, 75. Hrobský

Diváků: 47

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.