Áčko již poněkolikáté marně dohánělo vedení soupeře z úvodu zápasu

26. kolo VOTROK KP - 17.5.2014 od 10:15 - hřiště Slavia HK

FC Slavia Hradec - FK Jaroměř 3:2 (3:1)

Branky: 8. Linhart, 11. Horák, 18. Derner - 39. Škoda, 85. Kořínek

FC Slavia Hradec: Mašek - Šolc, Lán-K, Klicnar, Baťka (44. Erber) - Mottl (83. Kašpar), Šmarda, Horák (90. Filipi), Brázda - Derner (90. Olšák), Linhart

FK Jaroměř: Ondráček – Emlar (46. Plhal), Holub, Rejchrt, Ponikelský - Exnar, Horák A., Michálek, Čenovský (80. Seifert), Škoda-K (70. Častvaj) - Kořínek

Jaroměř začala utkání špatně a hned v 8 minutě inkasovala. Hostující Emlar fauloval zbytečně domácího Dernera a kopal se trestný kop z rohu velkého vápna. K jeho exekuci se postavil Linhart a chytře přes zeď překonal Ondráčka - 1:0. V 10 minutě chytil Ondráček prudkou střelu Dernera. V 11 minutě udeřilo podruhé. Centr z pravé strany zakončil hlavou z hranice penalty nikým neatakovaný Horák - 2:0. V 15 minutě vystřelil prudce jaroměřský Exnar, ovšem Mašek je na místě. V 18 minutě přišel závar ve vápně Jaroměře a domácí Derner skóruje do prázdné branky - 3:0! Jaroměř probudil až tento třetí gól a začala se tlačit dopředu a připravovala si i šance. Ve 24 minutě mohl postupovat sám na branku domácích Kořínek, ovšem praporek pomezního byl proti. Hned ve 25 minutě vstřelila Jaroměř branku Rejchrtem, ovšem opět zaúřadoval praporek pomezního rozhodčího Hlaváče a gól uznán nebyl. Ve 38 minutě konečně udeřilo, když vystřelil prudce Kořínek a Mašek jeho střelu vyrazil na volného Škodu, který do prázdné branky skóroval - 3:1. Od té doby bylo jaroměře plné hřiště a během 5ti minut vstřelila i další gól, ovšem ani ten jí nebyl pro údajný ofsajd uznán! Domácí hráče tak poločasová přestávka vysvobodila.

Do 2 poločasu vstoupila Jaroměř s odhodláním s výsledkem něco udělat a v 55 minutě měla obrovskou šanci. Michálek vysunul chytře Kořínka a ten běžel sám na Maška. Jeho střelu však domácí brankář nohama vyrazil. V 60 minutě měli šanci domácí, kdy Ondráček výborně vyrazil prudkou střelu domácího Brázdy. V 73 minutě trefil Michálek po pěkné akci bohužel jen tyč. V 81 minutě měla Jaroměř kopat penaltu, ovšem faul na Exnara rozhodčí Martínek nepochopitelně neodpískal a podtrhl tak dnešní velmi slabý výkon trojice rozhodčích. Jaroměř se kontaktního gólu přece jen dočkala, bohužel až v 83 minutě, kdy se individuálně prosadil Kořínek - 3:2.

Domácí se po hrubých chybách v jaroměřské obraně dostali rychle do 3 brankového vedení, které s vypětím všech sil do konce zápasu nakonec uhájili. Dnešní zápas se nepovedl jak jaroměřským hráčům, tak bohužel ani rozhodčím, kteří hosty nejednou výrazně poškodili.

Milan Krempa, ved. mužstva domácích: Výkon z prvního poločasu řadíme k nejlepším v celé sezoně. Tři branky v rozmezí 8. až 18. minuty rozhodly o našem vítězství. Soupeř se z tohoto šoku dokázal vzpamatovat v závěru první půle a brankou Škody snížil naše vedení. Ve druhém poločase se už hrála vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách, gólově se dokázal prosadit pouze hostující Kořínek, který stanovil konečný výsledek. Chválíme náš tým za předvedený výkon.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: Pokud v zápase prohráváme po dvaceti minutách o tři góly, nelze jej vyhrát. O tom jsme se přesvědčili v Jičíně i s Týništěm, byť ve zbytku utkání hrajeme sebelíp. Soupeř nás předčil ve fotbalové kvalitě i v zaujetí pro hru. Proto po zásluze získal tři body.

Rozhodčí: Martínek, Hlaváč, Kudláček

ŽK: 24. Lán, 64. Šmarda, 73. Mašek, 88. Derner - 8. Emlar, 24. Kořínek, 43. Škoda, 75. Michálek, 89. Ponikelský

Diváků: 55

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.