Jaroměř doplatila na neproměňování šancí a z poháru vypadla

Čtvrtfinále poháru KFS - 23.4.2014 od 17:30 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 1:4 (0:2)

Branky: 77. Škoda - 19. Vít, 45. Vejman, 70. Vít, 72. Hlava

FK Jaroměř: Ondráček (43. Krám) – Emlar, Hrobský-K, Horák A., Čenovský - Michálek - Škoda, Holub, Svoboda (73. Častvaj), Exnar (77. Ameti) - Vít (46. Böhm)

TJ Červený Kostelec: Švejdar - Bárta-K, Havlíček, Koval, Gross - Hundák (82. Rudolf), Vlček, Petrů, Hlava L. - Vít, Vejman (66. Fireš)

Jaroměř začala utkání velmi aktivně a od začátku hosty přehrávala. V 10 minutě pláchl napravo Škoda, předložil ideálně na malé vápno Exnarovi, ten však levou nohou ze 2 metrů přestřelil úplně prázdnou branku hostů. Ve 13. minutě obešel napravo Škoda obránce a postupoval sám na branku. Jeho střela však mířila pouze do brankáře, který ji vytěsnil nad branku. V 15 minutě měl opět Škoda samostatný nájezd a opět nedal - střílel tentokrát nad branku. Hosté se dostali k brance domácích poprvé v 19 minutě a hned z toho byl gól. Na přetažený roh si na zadní tyči počíhal nikým nehlídaný ostrostřelec Vít a hlavou skóroval - 0:1. Jaroměř se opět pustila do útočení a hosty herně přehrávala. Ve 43 minutě se nezaviněně při odkopu zranil gólman Ondráček a do branky musel věkem ještě mladší dorostenec Filip Krám. Ve 45 minutě zahrával hostující Havlíček TK z poloviny hřiště a nikým nehlídaný Vejman ve vápně domácích přehodil hlavou tohoto mladého brankáře - 0:2.

Druhý poločas začal opět tlakem domácích, ovšem bez výraznější šance. V 53. minutě  vyrazil tvrdou střelu Hundáka výborně Krám. V 71. minutě nacentroval zleva Gross a Vít se prosadil znovu hlavou - 0:3. Hned minutu nato pláchl nalevo Lukáš Hlava a jeho ne příliš prudký centr propadl Krámovi mezi rukavicemi do branky - 0:4. V 77 minutě trefil odražený míč ve vápně hostí dobře Škoda a angličanem vstřelil alespoň čestný a zasloužený gól - 1:4. V 85 minutě měli ještě jednu velikou šanci hosté, když se po prejku neprosadil před prázdnou brankou Vít po přihrávce Hlavy a odmítl tak hattrick.

Místo toho, aby Jaroměř v 15 minutě vedla 3:0 nechala si dát 2 laciné branky a s pohárem se tak loučí. Nutno říci, že vzhledem k průběhu zápasu je to hodně trpké loučení... 

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: I přes naprostou herní převahu jsme místo vedení 3:0 prohrávali do poločasu o dva góly. Soupeř nás potrestal ze standardních situací. Házenou jsme ve druhé půli nezvládli, fotbal se hraje na góly.

Karel Havlíček, hráč Č. Kostelce: Celý zápas měla Jaroměř jasnou převahu v držení míče. Do 20 minuty i tři 100% šance, ale nedala je a my jsme trestali. Druhý poločas převaha Jaroměři zůstala, ale šance jsme si vytvářeli z brejkových situací hlavně my. 

Rozhodčí: Svoboda, Bačo, Slavíček

ŽK: 45. Vít, 60. Exnar - 87. Rudolf

Diváků: 85

Pohár KFS FK Jaroměř - SK Červený Kostelec 23.4.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Martin Škoda, střelec jediného čtvrtfinálového gólu Jaroměře. Foto: Václav Mlejnek.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.