Katastrofální začátek zápasu stál áčko vítězství v Jičíně

21. kolo VOTROK KP - 12.4.2014 od 16:30 - hřiště Jičín

SK Jičín - FK Jaroměř 4:2 (3:1)

Branky: 5. Voldán, 10. Voldán, 15. Kraus, 90. Haken z p.k. - 31. Škoda, 46. Škoda

Sestava SK Jičín: Puš - Kubíček, Řeháček, Ulvr, Drusan - Miler (60. Kocourek), Gaubman (K), Haken, Veg (83. Bucek) - Voldán (74. Vacek), Kraus

Sestava FK Jaroměř: Ondráček – Hrobský (K), Rejchrt, Svoboda (83. Böhm), Ponikelský - Michálek, Holub - Exnar, Horák A. (74. Seifert), Škoda - Emlar (46. Čenovský)

Jaroměř začala utkání v Jičíně bez svého nejlepšího střelce Kořínka katastrofálně a po čtvrthodině byla na ručník:

- 5. minuta: rozestoupení obrany a Voldán v nájezdu proměňuje - 1:0.

- 10. minuta: chyba při malé domů a Voldán střílí druhou branku - 2:0.

- 15. minuta: centr ze strany do malého vápna a nepokrytý Kraus střílí třetí branku - 3:0.

Jaroměř se z tohoto začátku jen ztěží oklepávala a byla horším týmem, avšak pouze do 30. minuty. Ve 31. minutě zahrával Exnar standardní situaci, Puš vyrazil balón před vápno a Škoda ho napálil nekompromisně pod břevno domácí branky - 3:1. Jaroměř byla od této chvíle lepším týmem a začala si vytvářet i šance. Tu největší nevyužil v závěru poločasu Horák po přihrávce Exnara.

Do druhého poločasu nastoupila Jaroměř s odhodláním zvrátit stav zápasu a začala skvěle. Ve 46. minutě nacentroval křižně Exnar na Škodu, který si dokázal před Pušem poradit a snížil na rozdíl jediné branky - 3:2. Od této chvíle bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, a to Jaroměř. Domácí obranu zaměstnávala neustálými útočnými výpady, které však nebyla schopna přetavit v kýžený gól. Její tlak byl enormní a domácí se zmohli pouze na odkopávání balónu. Když už se zdálo, že utkání skončí těsným vítězstvím domácích přišla 90. minuta a průnik domácího Vacka do vápna, kterého fauloval Ondráček a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Haken a pečetil tak definitivně účet tohoto utkání. 

Jaroměř doplatila na katastrofální začátek zápasu, který ji stál zcela jistě vítězství v tomto zápase. Výkon od 30. minuty, kdy domácí Jičín jednoznačně přehrávala je určitě potěšující, ovšem to jí body nepřineslo.

J. Matějka, R. Mikolášek, trenéři SK Jičín: O zápase rozhodla úvodní patnáctiminutovka, ve které jsme se ujali tříbrankového náskoku. Soupeř do poločasu snížil a dostal se zpět do hry. V úvodu druhé půlky jsme opět inkasovali a do konce zápasu trnuli o výsledek, protože celý druhý poločas probíhal v režii hostů. Definitivní podobu utkání dala až poslední minuta, kdy jsme se prosadili z PK.

Miloš Exnar, trenér: V úvodních patnácti minutách jsme vyrobili hrubé chyby a byli jsme doslova na ručník. Do poločasu jsme se vrátili do hry kontaktním gólem a po přeskupení našich řad jsme zcela opanovali druhých pětačtyřicet minut, kdy jsme soupeře předčili ve všech směrech. Trest za vlažný začátek se však dostavil a odjíždíme z Jičína s nulovým bodovým ziskem. 

Rozhodčí: Filip, Martínek, Mucha

DS: Novák

ŽK: 23. Ulvr, 55. Drusan, 56. Miler - 40. Michálek, 90. Ondráček

Diváků: 49

TVcom

Celý videozáznam můžete shlédnout zde na odkazu TVcom.cz.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.