Áčko porazilo zaslouženě vysoko Rychnov nad Kněžnou

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

20. kolo VOTROK KP - 5.4.2014 od 16:30 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - Rychnov n. Kněžnou 5:1 (2:0)

Branky: 12. Škoda, 33. Exnar, 73. Škoda, 78. Kořínek, 89. Škoda (p.k.) - 88. Zajíček

Sestava FK Jaroměř: Ondráček – Hrobský (K), Rejchrt (85. Plhal), Svoboda, Ponikelský - Michálek - Škoda, Holub, Exnar (82. Emlar), Kořínek (82. Ulrych) - Böhm (62. Horák A.)

Sestava FC Spartak Rychnov n. Kněžnou: Lasák - Pups, Bárnet (K), Pohl Schod (78. Mondík) - Zajíček, Trejtnar (78. Lochman), Volný, Kráčmer, Nosek - Valášek (22. Počtýnský)

Jaroměř začala utkání aktivně a v 6. minutě zahrával trestný kop po kterém Kořínek jen těsně minul branku hostí. Ve 12. minutě nacentroval zleva Kořínek na zadní tyč Škodovi a ten se nemýlil - 1:0. Ve 20. minutě vysunul Böhm přesně Kořínka, který postupoval zleva sám na branku, ovšem nedal. Ve 33. minutě přihrál Kořínek doprava Škodovi, ten nacentroval přes celé Vápno Exnarovi, který si s šaní poradil - 2:0. Ve 34. minutě měla Jaroměř po průniku Holuba a dorážce Ponikelského další velikou šanci, ovšem nevyužila ji. V těchto chvílích se hrálo na jednu branku. Ve 40. minutě prošel Michálek do vápna a přihrál volnému Kořínkovi, který však hlavičkoval pouze doprostřed branky.

Začátek druhého poločasu začal opatrně a žádný z týmu se do větších útočných manévrů nepouštěl. První šanci druhého poločasu měli hosté. V 64. minutě se po centru dostal k hlavičce hostující  Zajíček, ovšem hlavičkoval doprostřed branky. V 69. minutě chytil jasnou šanci hostující brankář Lasák. Škoda zprava nacentroval na volného Kořínka, který ve skluzu zakončoval. V 73. minutě už Jaroměř udeřila.  Holub uvolnil napravo volného Škodu a ten samostatný nájezd proměnil - 3:0. V 78. minutě přidala Jaroměř další branku. Škoda se napravo uvolnil a přihrál před brankou volnému Kořínkovi a ten si s šancí věděl rady - 4:0. V 86. minutě postupovali Škoda s Holubem na jediného obránce hostí, ovšem Škoda nepřihrál úplně volnému Holubovi, ani neskóroval. V 88. minutě vyrobil při malé domů hrubku domácí kapitán Hrobský a přihrál přímo na kopačky hostujícímu Zajíčkovi, který samostatný nájezd proměnil - 4:1. V 89. minutě prošel středem obrany hostí agilní Holub a byl faulován. K nařízené penaltě se postavil Škoda a zkompletoval tak svůj dnešní Hattrick - 5:1.

Jaroměř vstřelila brzy branku, a to jí velmi pomohlo. Po celý zápas byla lepším týmem, spoustu gólových šanci ještě neproměnila a zaslouženě zvítězila. Rychnov si za celý zápas kromě branky, která padla po hrubé chybě domácí obrany, žádnou vyloženou šanci nevypracoval. Velmi dobrý výkon podala trojice rozhodčích.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Hráči dnes do puntíku splnili to, s čím jsme do utkání šli. Před zápasem jsem měl respekt k rychnovskému obrannému bloku. Rychlá branka nám však velmi pomohla k jeho odemknutí. Chválím celé mužstvo za přístup k zápasu. Jsem rád, že jsme dali kapitánovi Honzovi Hrobskému dárek k nedávnému narození jeho dcery.

Jan Chasák, trenér Rychnova n. Kněžnou: Domácí hráli na rychlé protiútoky na které jsme nebyli schopni zareagovat. Do poločasu vedli 2:0. Po otevření naší obrany nám pak nastříleli ještě 3 branky.

Rozhodčí: Bačo, Svoboda, Slavíček L.

DS: Koňák

ŽK: 30. Volný, 51. Počtýnský, 88. Pohl, 88. Počtýnský

ČK: 88. Počtýnský (po 2 ŽK)

Diváků: 149


Zkrácený sestřih zápasu:


TVcom

Celý videozáznam můžete shlédnout zde na odkazu TVcom.cz.

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.