Áčko veze po dobrém výkonu všechny body z Bydžova !

19. kolo VOTROK KP - 30.3.2014 od 15:00 - hřiště Nový Bydžov

RMSK N. Bydžov - FK Jaroměř 2:4 (1:3)

Branky: 37. Tomeš z p.k., 85. Dítě - 27. Kořínek, 29. Kořínek z p.k., 43. Kořínek z p.k., 72. Exnar

Sestava RMSK N. Bydžov: Drugda - Vincour, Obermajer, Matějka, Masák (46. Pospíšil) - Dítě, Vaníček, Tomeš (K), Lacina (77. Machát), Zich - Langr

Sestava FK Jaroměř: Ondráček – Hrobský (K), Rejchrt (60. Horák A.), Ruprich (77. Emlar), Čenovský (74. Ponikelský) - Michálek - Škoda, Holub, Exnar, Kořínek - Kašajík (65. Ulrych)

Utkání začalo zostra a oba týmy se tlačily do útoku. Bydžov hrál nátlakový fotbal a Jaroměř vyrážela do brejků. V 5. minutě se hezky individuálně uvolnil Kašajík, ovšem jeho nebezpečnou střelu domácí obrana zblokovala. V 10. minutě vybojoval míč Škoda, přihrál Kašajíkovi, který ideálně našel Exnara. Ten se řítil sám na brankáře, ale nedokázal ho překonat. V 11. minutě střílel Vaníček a po teči Hrobského skončila jeho střela na břevně hostující branky. Ve 20. minutě postupoval ze strany sám na branku Kořínek, ovšem z úrovně penalty neprostřelil domácího brankáře. Ve 22. minutě poslal Vaníček míč za obranu, kde byl osamocený Tomeš. Ten si však se svou vyloženou šancí neporadil. Ve 27. minutě předvedla krásnou akci Jaroměř. Exnar přihrál perfektně do křídla Škodovi, ten nacentroval přes celé vápno volnému Kořínkovi, který se již nemýlil a do prázdné branky skóroval - 0:1. Jaroměř tato šance povzbudila a hned ve 28. minutě slavila další gól. Důraz ve vápně domácích předvedl Škoda, byl ve vyložené šanci faulován a kopala se penalta. Tu neomylně proměnil Kořínek - 0:2. Ve 37. minutě fauloval Ruprich ve vápně zbytečně Tomeše a sám postižený penaltu rovněž proměnil - 1:2. Ve 43. minutě zahrával Kašajík standardní situaci z rohu vápna. Ve velké mlýnici zahrál domácí Zich úmyslně rukou a Jaroměř kopala druhou penaltu, kterou opět bezpečně proměnil Kořínek a zkompletoval tak svůj čistý hattrick - 1:3.

Druhý poločas začal opatrněji a spíše se bojovalo mezi vápny. V 58. minutě vysunul Kašjík do brejku Škodu, ten posunul pod sebe, ovšem před osamoceným Holubem domácí obrana nebezpečí odvráila. V 69. minutě propadl balón za obranu Jaroměře a Obermajer trefil z otočky tyč. V 72. minutě přihrál Hrobský Škodovi, ten přehodil hostujícího obránce na volného Exnara za vápnem. Ten se pak krásně z halfvoleje trefil do ,,víka" domácí branky - 1:4. V 85. minutě vstřelili gól domácí. Centr z pravé strany usměrnil šťastně na zadní tyči osamocený Dítě - 2:4. V 87. minutě měl ještě velikou šanci hostující Ulrych, ovšem neproměnil ji.

Jaroměř ustála úvodní tlak domácích a vyrážela do nebezpečných protiútoků. Povedlo se jí vstřelit branky a po bojovném výkonu zaslouženě vysoko zvítězila. Utkání se určitě muselo líbit přítomným divákům, škoda jen, že jich bylo tak málo...

Michal Stříž, trenér RMSK N. Bydžov: Konečný výsledek je pro nás zklamání. Z úvodního tlaku jsme vytěžili pouze několik šancí bez gólového efektu, a to rozhodlo. Soupeř byl z brejků velice nebezpečný a po jednom se dostal do vedení. Od té doby jsme neustále dotahovali. Bohužel ve druhé půli jsme nedokázali dát kontaktní gól ani z jasných šancí, hostům stačilo čekat na vlastní půli a vyrážet do brejků. Dnes zaslouženě vyhráli, protože byli efektivní. Přesto jsme nepodali špatný výkon, body se vezou do Jaroměře.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Ani tentokrát jsme nevstoupili do zápasu dobře a jen s notnou dávkou štěstí jsme přežili úvodní tlak domácích. Postupem času jsme ale hru vyrovnali a napotřetí jsme se prosadili z brejkové situace. Dnes se mi velmi dobře hodnotí přístup jednotlivých hráčů. Za rozhodující okamžik zápasu považuji první vstřelenou branku. Utkání se vyvíjelo v náš prospěch, stále jsme vedli, hrát musel hlavně soupeř a my mohli tudíž útočit do otevřené obrany. Vítězství z bydžovské půdy, ke které mám velmi vřelý vztah, si cením. Po špatném vstupu do jarní části jsme jej potřebovali.

Rozhodčí: Erlebach, Hurťák, Bednář L.

DS: Jindáček

ŽK: 42. Zich - 64. Michálek

Diváků: 75


Zkrácený sestřih zápasu ve vyšším rozlišení (autor Michal Blažej):


TVcom

Celý videozáznam můžete shlédnout zde na odkazu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.