Trápení pokračuje - áčko nedokázalo porazit ani Úpici

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

18. kolo VOTROK KP - 22.3.2014 od 15:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - Sparta Úpice 1:1 (1:1)

Branky: 40. Kořínek - 1. Černý

Sestava FK Jaroměř: Ondráček – Hrobský (K), Rejchrt, Ruprich, Čenovský - Michálek - Škoda, Kašajík (75. Horák A.), Exnar, Kořínek (78. Seifert) - Holub

Sparta Úpice: Kobos (K) - Chmelík, Belák, Kulhánek, Brutovský - Kejzlar, Mityska (87. Kolman), Marel, Mach - Winter (73. Hanzlík), Černý

Jaroměř chtěla odčinit prohru s Dobruškou z minulého týdne, ale vstoupila do utkání katastrofálně. Již ve 38. sekundě vyrobil obrovskou hrubku stoper Rejchrt, hosté se zmocnili míče a do rozhozené obrany udeřili, když se přesně k tyči trefil Černý - 0:1. Jaroměří tento gól neotřásl a začala se tlačit do útoku. V páté minutě vyslal krásně Holub na steč Kořínka, ten běžel sám na brankáře, ovšem ten tváří v tvář Kobosovi z úrovně penalty trefil pouze tyč! Tlak Jaroměře pokračoval a v 15. minutě opět Kořínek ve velké šanci jen těsně minul hostující branku. Hosté pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Ve 26. minutě přihrál Kořínek do křídla Čenovskému, ten přihrál míč pod sebe, ovšem před osamoceným Exnarem hosté míč na poslední chvíli zblokovali. Ve 40. minutě bylo vyrovnáno. Škoda rozehrál roh nakrátko s Holubem a nacentroval do vápna, kde se hlavou prosadil Kořínek - 1:1. Ve 42. minutě zahrávali hosté trestný kop ze třiceti metrů a střela Chmelíka lízla levou tyč domácí branky.

FK Jaroměř - Sparta Úpice 22.3.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Foto z videa: Václav Mlejnek.

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř aktivně a odhodláním zvrátit stav zápasu na svou stranu. Hosté se soustředili na pozornou defenzívu a do rychlých protiútoků se ani nehrnuli. Jaroměř se přes zkonsolidovanou obranu hostí jen těžko dostávala do šancí. Tu největší měl v 82. minutě Ruprich, když trefil po rohu hlavou břevno.

Jaroměř sehrála další smolné utkání, kdy neproměnila šance, a to ji stálo vítězství nad snaživým soupeřem.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Bohužel jsme dnes nedokázali odčinit prohru z minulého kola a nadále hledáme na jaře svou tvář... Nedaří se nám odemknout zatažené obrany soupeřů, ať nyní doma, či minulý týden v Dobrušce. Většinu času sice kontrolujeme míč, ale to na výhru v současném fotbale nemusí stačit. Ani dnes jsme nevstřelili první gól, tím se nám hraje hůř, ale na to se nemůžeme vymlouvat. 

Bohumil Kafka, vedoucí mužstva: Vstřelili jsme branku hned z první akce, poté jsme se soustředili na defenzívu a snažili se chodit do rychlých protiútoků. S bodem jsme spokojeni.


Rozhodčí: Miškář, Novotný, Říha L.

DS: Bajer

ŽK: 35. Rejchrt, 46. Ruprich, 74. Exnar - 19. Brutovský, 38. Belák, 48. Marel, 86. Kejzlar, 89. Chmelík

Diváků: 154


Zkrácený sestřih zápasu:


TVcom

Celý videozáznam můžete shlédnout zde na odkazu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.