Poločas hrůzy přinesl áčku krutou prohru

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

1.3.2014 UT Pardubice (Ohrazenice) - přátelské utkání

FK Pardubice ,,B" - FK Jaroměř 6:0 (0:0)

Branky: 48. D. Pánek z pen., 57. Mandutz, 58. Sůra, 60. Kim, 62. Klátil, 83. Krejčí.

Sestava FK Pardubice B: D. Růžička (46. Pšenička) - Prokopec, Tischler, Kopřiva (46. Mandutz), Baldrych - Kim (77. Krejčí), Šejvl, Fusek (46. Portyš), Vágner (46. Sůra) - Klátil (65. Vágner), Krejčí (46. D. Pánek).

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Emlar, Svoboda, Rejchrt, Ponikelský - Michálek - Škoda, Holub, Kašajík, Horák A. - Kořínek

Střídali: Seifert, Vít, Čenovský, Ahmeti

Na jedno z posledních utkání zimní přípravy jsme zajížděli do Pardubic, kde jsme se utkali s tamní divizní rezervou druholigového týmu. V zápase se představili i někteří hráči kádru áčka (Fusek, Kim, Klátil, Tischler, Kopřiva). První poločas snesl velmi přísné měřítko a hrál se vyrovnaný zápas s mírnou herní převahou domácích. Na velké šance jsme však vyhráli 3:1, když především šance Kořínka volala po gólu, nebo odpískané penaltě.

Hned z kraje druhého poločasu proti nám byla odpískána velmi sporná penalta (hráč zahrál před faulem jednoznačně rukou), kterou domácí proměnili. Pak domácí vystřelili 4x na naši branku a dali 4 góly a bylo po zápase. Nutno říci, že se ve všech případech jednalo o výstavní trefy, které se domácím hráčům nemusí zase jen tak brzy povést.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Sehráli jsme zatím nejpovedenější poločas naší zimní přípravy. Základem byla poctivost, agresivita a maximální nasazení v osobních soubojích. V druhé půli jsme totálně zkolabovali během 10ti minut, kdy jsme polevili v koncentraci a soupeř nás nemilosrdně potrestal. I přes konečný výsledek vidím v dnešním utkání pozitiva, na kterých lze stavět v závěrečné fázi zimní přípravy a zejména v samotných mistrovských zápasech.

Rozhodčí: Starý z Dřenic (Drábek, Kaplan).

 

FK Pardubice B - FK Jaroměř 1.3.2014, foto: Václav Mlejnek

Foto: Václav Mlejnek. Galerie k zápasu zde.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.